Pogba képes megváltoztatni egy meccset

A szerdai, Crystal Palace elleni találkozó után Ander Herrera elmondta, francia csapattársa olyan labdarúgó, aki képes bármikor megváltoztatni egy mérkõzést.


A legutóbbi bajnokin Pogba szerezte a United elsõ gólját pillanatokkal az elsõ játékrész vége elõtt, majd miután James McArthur egyenlített, gólpsszal segítette Zlatan Ibrahimovic-ot és csapatát, amivel a Vörös Ördögök drámai sikert arattak.

 

Herrera - aki szintén figyelemre méltó módon játszott - dicsérte a manchesteriek nyári igazolását, de hozzátette, a teljesítmény közös erõfeszítés révén jött össze.

 

"Amikor topjátékosaid vannak, õk ilyenekre képesek" - árulta el a baszk játékos a ManUtd.com-nak. "Nem kell a legjobb meccsüket játszaniuk ahhoz, hogy megváltoztassanak egy összecsapást. Itt van Paul, Wayne [Rooney], Juan [Mata], Zlatan [Ibrahimovic], [Anthony] Martial - mind topjátékos, akik képesek megváltoztatni egy találkozót."

 

 

"Nem szeretem összehasonlítani a játékosokat, Pogba az Pogba, más középpályás más. Hihetetlen lövése, fejese van, képes a kombinatív játékra és helyzeteket alakít ki. Tudjuk, hogy Paul kiváló játékos, aki különbséget jelenthet. Egy másodperc alatt képes megváltoztatni egy meccset."

 

"Szerencsések vagyunk, mert nem csak Pogbánk van, aki képes ilyenre. Nagyon optimista vagyok, mert egy nagyon jó idõszakban járunk most és hisszük, hogy megérdemeljük a gyõzelmet, mert annyira keményen dolgozunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!