Giggs sem menekülhet Ferguson haragja elõl

Ryan Giggs elárulta, alkalomadtán õ sem képez kivételt Sir Alex Fergusonnál, ha a tõle jól ismert "hajszárító" beindul.


Ryan Giggs már játékospályafutása alatt csatlakozott a Manchester United legendás játékosai közé, miután a klubhûség mintapéldájaként már több mint 20 éve szolgálja a Vörös Ördögöket.

 

Ezen folyamat folytatásaként épp a napokban írta alá új, egy éves szerzõdését az Old Traffordon, így tovább folytatódhat híresen jó kapcsolata menedzserével, és egyben legfõbb mentorával, Sir Alex Fergusonnal.

 

Azonban bármennyire is jó viszony alakult ki menedzser, és játékosa között, a 37. életévében járó walesi zseni se engedhet meg mindent magának, így ha a Fõnök azt veszi észre, hogy nem úgy teljesít, akkor õt is elsöpri a híres-neves Ferguson-harag, és a vele járó "hajszárító".

 

 

"A köztem és a menedzser közötti kapcsolat nagyon közeli, de tisztán megmaradtak a határok" - kezdte Giggs a News of the Worldnek.

 

"Manapság a játékosok sokkal törékenyebb lelkivilággal vannak megáldva, úgyhogy ehhez a menedzsernek is alkalmazkodnia kellett. Mostanában már nem annyira gyakran kerül elõ a hajszárító-módszer, de az elmúlt évek során így is nem egyszer láttam megõrülni a csapat játéka láttán."

 

"Nálam is alkalmazza néha még mostanság is. A legutóbbi ilyen alkalom augusztusban, a Fulham ellen volt, amikor nem én végeztem el a büntetõt."

 

"Nani vállalta el, és kihagyta, majd a végén bekaptuk az egyenlítõ gólt, így döntetlen lett a végeredmény. Ebbõl kifolyólag látszik, hogy még én is részesülhetek ennek a híres módszernek az 'áldásaiban'."

 

Giggs örökifjúságát sok futballista megirigyelné, azonban ez nem másnak köszönhetõ, mint a mindig profi hozzáállásának, és ebbõl kifolyólag egyáltalán nem gondol arra, hogy egyszer eljön az a nap is, amikor szögre akasztja stoplisait.

 

"Nagyon fog hiányozni ez az élet. A Rangers ellen õsszel Glasgowban 40 ezer hazai nézõ ordított egy emberként felém, de egyszerûen imádtam."

 

"Amikor odasétáltam egy-egy szöglet elvégzéséhez, az emberek minden irányból beszólogattak. Nagyon hiányozni fog ez az érzés, ettõl érzem úgy, hogy élek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!