Carragher: Pogba a PL egyik legjobbja lehet

A Sky szakértõje, Jamie Carragher úgy véli, a Manchester United középpályása, Paul Pogba hamarosan a Premier League legjobb játékosai között tudhatja magát.


A francia játékos a nyáron világrekordnak számító 90 millió fontos összegért váltott klubot és igazolt a Vörös Ördögökhöz, ahol elõször küzdött azzal, hogy kiegyensúlyozottan teljesítsen, ám az utóbbi találkozókon kivirágzott, bizonyítva, hogy képes hatással lenni egy meccsre helyzetek kialakításával és gólok szerzésével is.

 

Bár Carragher úgy érzi, jelenleg a Chelsea-ben szereplõ Eden Hazard a legesélyesebb az év játékosa címére, de szerinte Pogba is megtámadhatja a belgát a címért.

 

 

"A szezon korábbi részében kritizáltam õt" - nyilatkozta Jamie a Sky Sports Monday Night Football címû mûsorban. "Szerintem immár megtalálták, mibe tud leginkább beilleszkedni - a játékosokat, akik mellette játszanak és a három középpályásos rendszert - és kezdi megmutatni valós énjét."

 

"A United sokkal jobban játszik és a következõ hónapok során azt várom, hogy a Premier League egyik legjobb játékosaként fogjuk emlegetni. Most még nem az, talán Hazard az esélyes az év játékosa címre, de szerintem az elkövetkezendõ néhány hónap alatt õ is esélyes lehet már."

 


Squawka

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!