Martial: Tanulhatunk Zlatantól

Újabb Manchester United játékos, Anthony Martial üdvözölte Zlatan Ibrahimovic jó hatását az öltözõben, melyet különösen a keret fiatalabb tagjai élveznek.


Ibrahimovic a Vörös Ördögök fõ tüzére ebben az évben, 25 mérkõzésen 16 gólnál jár már idén, azonban Martial úgy érzi, a 35 éves játékos hatása a pályán kívül pont ugyanolyan fontosságal bír, mint a gyepen.

"Õ egy top játékos és mi nem tudunk neki újat mutatni, csak tanulni tudunk mellette azáltal, hogy vele játszunk és edzünk, látva azt, hogy mit tesz most és mit tett a múltban" - mondta Martial.

"Kora ellenére óriási segítség a csapatunknak; rengeteget tesz értünk. Reméljük, hogy a formája továbbra is ilyen lesz, mert segíthet nekünk feljebb kapaszkodni a tabellán, ami a célunk."

Ibrahimovic góljai jelentõs szerepet játszottak a United jelenleg 10 mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozatában, és az egész csapat jogosan dicsérhette õt a mostanában mutatatott formájáért, mely az elmúlt három bajnoki mérkõzésen három gyõzelem formájában materializálódott.

 

 

 


Martial, aki bízik benne, hogy a karácsonyi "Boxing Day" mérkõzésen visszatérhet, miután az utóbbi két meccset kihagyta, ragaszkodik hozzá, hogy "bármi lehetséges" a szezon második felében, ha a Vörös Ördögök jelenlegi formája folytatódik.

"Nagyon sok tapasztalt játékosunk található a keretben, és együtt meg kell mutatnunk, hogy mire is vagyunk képesek az elõmenetelünk érdekében" - mondta a 21 éves francia, aki ebben a szezonben eddig négy gólt tudhat neve mellett.

"Néhány pontnyi távolságra vagyunk a negyedik helytõl jelenleg, amit be kell hoznunk, azonban rajtunk múlik, hogy fenntartjuk-e jó formánkat és azt még több gyõzelemmé alakítjuk-e."

"Minden soron következõ mérkõzéssel élnünk kell, és ha folytatjuk a jelenlegi játékunkat, továbbá sikerül még többször betalálnunk, akkor ki tudja, mit érhetünk el idén a trófeák tekintetében."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!