Pogba: Döntsük el az elõdöntõt az Old Traffordon

Paul Pogba arra sarkallja csapattársait, hogy a Manchester United már ma este, a Hull City ellen rendezendõ Ligakupa elõdöntõ elsõ, Old Traffordon rendezett mérkõzésén döntse el a párharcot, hogy tét nélkül látogathassanak a KCOM Stadiumba.


Bár a Tigrisek jelenleg sereghajtók a Premier League-ben pocsék szezonkezdetüknek köszönhetõen, Pogba tudja, amikor Yorkeshire-be kell majd látogatniuk, nem lesz könnyû dolguk, miután a Vörös Ördögök augusztusban kínkeservesen tudták ott csak a gyõzelmet kicsikarni a bajnokságban.

 

Mivel ennek a mérkõzésnek az emléke még tisztán él az emlékezetekben - emellett pedig nem kisebb a tét, mint a Ligakupa döntõjébe való jutás - a United világrekord igazolása szeretne ma este meggyõzõ sikert aratni az Álmok Színházában.

 

"Ez természetesen egy olyan mérkõzés lesz, amelyet szeretnénk megnyerni" - kezdte Paul a MUTV-nek.

 

"Ez egy elõdöntõ, mi pedig szeretnénk ott lenni a döntõben és megnyerni azt. Ha bármilyen esélyünk is van arra, hogy elhódítsunk egy kupát, azzal élni akarunk. Ez egy fontos mérkõzés számunkra, a visszavágó pedig nehéznek ígérkezik, így jó lenne megpróbálni az elsõ meccsen dûlõre vinni a dolgokat."

 

"Ez egy kupa elõdöntõje, õk pedig a Manchester United ellen játszanak majd, tehát nincs vesztenivalójuk. Õk minden tõlük telhetõt meg fognak tenni azért, hogy valami kapaszkodót találjanak, mert jelen pillanatban nem úgy muzsikálnak a bajnokságban, ahogy szeretnének. Edzõváltáson is átestek nemrég, és gyõzelemre fognak játszani, mivel nagyon fontos nekik is ez a meccs."

 

"Mi nagyon jól játszunk az utóbbi idõben, de tudjuk, miként mûködik a futball. Elõfordulhat az is, hogy egy pillanat alatt minden megváltozik. Koncentráltnak kell maradnunk, és ha továbbra is úgy tudunk futballozni, ahogy mostanság, akkor rendben leszünk."

 

 

Amikor a továbbjutással kapcsolatos vágyairól kérdezték, Pogba így folytatta:

"Gyõztes típus vagyok, és amikor játszom, akkor gyõzni akarok. Minden bajnoki és kupameccset meg akarok nyerni, különben nincs értelme futballozni. Szeretném megnyerni elsõ trófeámat a Uniteddel, és ha erre egy kupában van lehetõségünk, akkor ott kell megtennünk."

 

Arra lehet számítani, hogy Pogba visszatér majd a United kezdõcsapatába a Hull ellen, miután a Reading elleni FA-kupa mérkõzést a kispadról nézte végig. Miután ebben a szezonban már 26 mérkõzés van a lábában a francia középpályásnak, az a lehetõség, hogy kicsit pihenhetett, nagy segítséget jelentett számára.

 

"Igen, az mindig jó egy játékosnak, ha pihenhet egy meccset" - tette hozzá.

 

"Ott voltam a kispadon, készen arra, ha be kell állnom; mindig bevetésre késznek kell lenni. Az utóbbi idõben sokat játszottam, úgyhogy fizikálisan ez most nagyon jót tett nekem, aztán majd meglátjuk ez milyen hatással lesz rám a következõ meccseken."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!