Mourinho felfedi Martial kihagyásának okát

Anthony Martial még a meccsnapi keretbe se került be a Stoke City ellen, amely után pletykák kaptak szárnyra jövõje kapcsán, José Mourinho azonban kijelentette, nincs összeveszve a francia csatárral.


Anthony Martial két héttel ezelõtt vasárnap kezdõként lépett pályára Jürgen Klopp Liverpoolja ellen, és 65 percet töltött a pályán, amikor csereként Juan Mata váltotta az 1-1-re végzõdött mérkõzésen. Egy héttel késõbb azonban a Stoke City ellen még az utazók között sem lehetett ott.

 

A francia válogatott csatár számára második manchesteri szezonja eléggé nehezen alakul, amelyet az ügynökétõl néha hallott vélemények is megerõsítenek. José Mourinho azonban most tiszta vizet önt a pohárba a játékos helyzetével kapcsolatban.

 

"Nem hiszem, hogy elveszítette volna a koncentrációját. Szerintem csak egyszerûen nem ragadta meg két kézzel a nagy lehetõségét, amit kapott" - kezdte.

 

 

"Amikor beszéltünk Memphis Depay eligazolásáról, azt mondtam, hogy az egyetlen olyan poszton játszott, ahol túltelítettek vagyunk."

 

"Továbbra is öt játékossal rendelkezünk a két szélsõ posztjára. Nem adhatok csak egy játékosnak állandóan játéklehetõséget, ellehetetlenítve ezzel a többieket. Ez az ellehetetlenítés történt meg Memphisszel az én esetemben azáltal, hogy utolsóként tekintettem rá a sorban, mint aki szóba jöhet, és ezért nem adtam neki kellõ mennyiségû játékidõt."

 

"A többiek esetében ugyanúgy feltehetnék az újságírók azt a kérdést, vajon miért nem játszik állandóan Juan Mata, miért nem kap több esélyt Marcus Rashford, vagy miért nem játszik az angol válogatott Jesse Lingard."

 

"Ez a realitás. Ott van a csapatunkban Mata, Rashford, Lingard, Mkhitaryan és Martial, és mind az öt játékosnak képtelen vagyok mérkõzésrõl-mérkõzésre játéklehetõséget adni, mert a többieket is számba kell vennem, az õ teljesítményükrõl is meg kell gyõzõdnöm."

 

"Anthony pályára lépett a Liverpool ellen, ami egy nagy mérkõzés volt a csapatnak és neki is, majd a következõ mérkõzésen Mata és Mkhitaryan került a kezdõbe. Ez a helyzet."

 

"Amikor öt játékossal rendelkezek két posztra, akkor hiába dicsérek egy jó teljesítmény után, a következõ meccsen változtatnom kell. Ilyen egyszerû."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!