Zlatan: Martial kemény munkája kifizetõdött

Zlatan Ibrahimovic szerint Anthony Martial kemény munkája és profi hozzáállása kifizetõdött, amikor a szombati, Watford elleni meccsen õt választották meg a meccs emberének.


Martial hétvégén újra a kezdõcsapatban kapott helyet, ezt pedig egy góllal és egy gólpasszal hálálta meg a Darazsak ellen.

 

Jose Mourinho a mérkõzés után elárulta, hogy a francia támadó eltökéltségének köszönhetõen került be a kezdõcsapatba, és Ibra is ugyanezt a csöndes elhatározást vette észre a csapattársánál.

 

"Amikor játszik, akkor jól játszik" - mondta a svéd játékos a riportereknek. "Õ nem az a fajta srác, aki sokat beszél, õ csöndes és nagyon profi. Mindig a legjobbját próbálja nyújtani, keményen edz, ennek pedig meg lett a gyümölcse, mint ahogy ezt az utóbbi meccsen is láthattuk."

 

 

"Szerintem ez mindig az egyéntõl függ, attól, hogy milyen fajta emberek, hogyan közelítik meg a dolgokat, mennyire nyitottak. Anthony nem lehajtott fejjel jelenik meg az edzésen. Keményen edz, rengeteg energiával és csak játszani akar, ami teljesen normális."

 

"Amikor reggelinél mellettem ül, vagy hozzám passzolja a labdát, akkor beszélünk egymással. Szerintem itt mindenki beszélget mindenkivel. Nem arról van szó, hogy megpróbáljuk egymást felvidítani, mert jó hangulat van és minden srác nagyon rendes, nagyon profi."

 

Ibrahimovic még a következõket jegyezte meg Martial Watford elleni teljesítményérõl: "Remek helyzeteket teremtett. Úgy éreztem, hogy fáradt volt a második félidõben, mert rengeteget futott és nem szerepelt az utóbbi meccseken, de nagyon jól játszott. Szerzett egy szép gólt, ami jót tesz az önbizalmának és a csapatnak is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!