Pogba: Még nem jutottunk tovább

Paul Pogbát örömmel töltötte el csapata Saint-Etienne felett aratott gyõzelme az Európa-ligában csütörtök este, azonban felhívta a figyelmet, még nem dõlhetnek hátra, nem dõlt el a párharc sorsa.


Különleges mérkõzés volt ez a középpályás számára, aki idõsebb testvére, Florentin ellen léphetett pályára az Old Traffordon, és hozzásegítette a Vörös Ördögöket egy kényelmes elõny megszerzéséhez, mielõtt jövõ héten Franciaországba utaznának a visszavágóra.

Bár az éjszaka hõse egyértelmûen Zlatan Ibrahimovic lett, aki a 3-0-s gyõzelem során mesterhármast szerzett, Pogba elmondta, egyhamar nem fogja elfelejteni azt, milyen a saját testvére ellen futballozni.

"Ez valami  varázslatos [Florentin ellen játszani]. Egyszerûen nem tudtam elhinni, amikor megláttam õt. Azt mondtam neki, hogy 'egyszerûen csak élvezzük ki a pillanatot, ez nem adatik meg minden nap'. Nagyon élveztem" - nyilatkozta Pogba az MUTV-nek.

"Jó eredmény ez számunkra, hiszen gyõzni szerettünk volna. Gólokat akartunk szerezni és sikerült is, ezáltal könnyebb dolgunk lesz a következõ mérkõzésen, azonban a Saint-Etienne-el vívott párharcunk még nem lefutott."

 

 

 


Pogba a második félidõben nagyon közel járt ahhoz, hogy feliratkozzon Ibrahimovic mellé, ami a gólszerzõket illeti, miután fejesével a kapufát találta el.

"Gólt akartam szerezni" - tette hozzá. "Miután nem tudtam betalálni, kapufát sikerült fejelnem, ahogy azt már korábban párszor. Volt egy pont, amikor úgy gondoltam, 'nem tudom, mi folyik itt, de valami biztos van ezzel'. Szerintem az elmúlt nyolc hónapban többször találtam el a kapufát, mint a Juventus-ban négy év alatt. Ez különös, de ugyanakkor még mindig boldog vagyok."

Ami Ibrahimovic-ot illeti, Pogba csak dicsérettel tudta illetni csapattársát, aki mesterhármasával immáron 23 gólos a szezon minden sorozatát figyelembe véve.

"Ilyen egy nagy játékos" - mondta Pogba. "Ezt szeretnénk a többi nagy játékostól is látni. Úgy néz ki, szereti a Saint-Etienne-t, mert úgy tûnik szeret a francia csapatnak gólt lõni. Remélhetõleg ismét gólt fogunk szerezni és akkor rendben lesz. Szeretjük azt az Ibrahimovic-ot, akit ma láttunk."

A figyelem most a hétvégi, Blackburn elleni Ewood Parkban megrendezésre kerülõ FA-kupa mérkõzésre terelõdik, mielõtt február 22-én, szerdán a Saint-Etienne otthonába utazik a csapat.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!