Mourinho: Pogba ára hamarosan olcsónak fog tûnni

A portugál menedzser szerint, Paul Pogba világrekordnak számító ára, lassan olcsónak fog tûnni a Manchester United számára.


A United a nyár folyamán 89 millió font ellenében igazolta le a francia középpályást a Juventus csapatától, miután 2012-ben ingyen igazolt a torinói csapathoz.

 

Mourinho úgy véli, hogy a 23 éves játékos ára a jelenlegi piacon tûnt csak soknak, és más csapatok üzletpolitikája miatt, gyorsan meg fog dõlni a rekordnak számító összeg. A következõket mondta Pogbáról:

 

"Nehéz ezt leellenõrzni, de ennyi volt az õ ára. Szerintem a nyár folyamán, fele annyira tehetséges játékosok fogják megütni az õ árát, vagy még többet, tehát várom azt a pillanatot, hogy be tudjuk mérni, jól döntöttünk-e."

 

 

"Néhány évvel ezelõtt 25 millió font volt egy kiváló játékos ára. Ma ennyiért egy tehetséget lehet talán kapni, de nem egy kész játékost. Ma már egy tehetségért is akkora összeget kell letenni az asztalra, mint pár éve egy kész játékosért."

 

"Úgy gondolom, hogy az átigazolási idõszak nagy meglepetéseket fog tartogatni és Paul elveszíti a legdrágább játékos címét, ami egy jó dolog."

 

Pogba az idei szezonban hét gólt szerzett, nyolcszor talált kapufát, legutóbb a Saint-Etienne elleni Európa-liga mérkõzésen. Mourinho hozzátette:

 

"Nagyon örülök annak, amit értünk tesz. Hihetetlen egyensúlyt hozott a csapatunkba, még ilyen fiatalon is. Egészen hátulról építkezik, felhozza a labdát és õ az a fiú, aki gólt szerez bárhonnan. Egy fantasztikus játékos válhat belõle, és szerintem pár év múlva majd azt fogják mondani, hogy a vételára olcsó volt számunkra."

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!