Mourinho és Martial is felkészült a katlanra

José Mourinho és Anthony Martial is izgatott a ma esti Saint-Etienne elleni Európa-liga nyolcaddöntõbe jutásért vívandó párharc visszavágóján a Manchester Unitedre váró tüzes hangulat miatt.


42 ezer nézõ befogadására alkalmas a Stade Geoffroy-Guichard, a stadion pedig Franciaországon kívül is híres hangulatáról, amikor teltházas mérkõzésnek ad otthont, a Zöldek szurkolóit pedig a legjobbak között emlegetik gall földön.

 

Bármely United szurkoló, aki kint volt az Old Traffordon rendezett elsõ, 3-0-s hazai gyõzelemmel végzõdõ összecsapáson, felfigyelhetett arra, milyen hangzavart volt képes okozni a vendégtáborban az ott összegyûlt pár ezernyi francia szurkoló.

 

A "Katlanról" keddi mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján José Mourinho is beszélt, a menedzser pedig elárulta, már nagyon várja az élményt, azonban a Saint-Etienne szurkolói által gyakran használt füstgránátoktól eltekintene ma este.

 

 

"A Portoval már játszottam itt, emellett pedig voltam itt késõbb egy Saint-Etienne - Lyon rangadón is, mert a Bajnokok Ligájában a Lyonnal sorsoltak össze minket" - kezdte Mourinho.

 

"Tudom, hogy a stadion most már sokkal szebb, de ismerem, tudom milyen a hangulat, és azt is tudom, hogy lenyûgözõ lesz holnap itt játszani."

 

"Ezt mindenki szereti - füstöt belélegezni azonban nem, és nem hiszem, hogy a játékosok ne ugyanígy lennének ezzel. Szerintem az elnök úr sem szeretne pénzbüntetést fizetni az UEFA-nak a füst miatt."

 

"Úgyhogy amennyiben lehetséges, úgy füst nélkül szeretném élvezni a hangulatot, ahogyan a játékosaim is. Remélhetõleg mindenki egy kiváló mérkõzés részese lehet."

 

Anthony Martial a Monaco játékosaként korábban már játszott a Stade Geoffroy-Guichardban, a francia válogatott támadót a média képviselõi pedig arról kérdezték, szerinte mire kell számítania csapattársainak.

 

"Hihetetlen és egyben nagyszerû hangulat uralkodik itt mindig, talán Franciaországban a legjobb. Tudjuk, hogy a szurkolóik nagyon motiválni fogják a játékosokat, hogy jól teljesítsenek" - tette hozzá francia újságíróknak

 

"Fenn kell tartanunk a figyelmünket és gólt kell szereznünk, hogy szertefoszlassuk minden álmukat a továbbjutás kapcsán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!