Ferdinand: Pogba jobb lesz

A United korábbi védõje, Rio Ferdinand szerint túl sokat követelnek Paul Pogbától, de úgy véli, sokkal többet fog mutatni a középpályás a jövõben.


A 23 éves játékost többször kritizálták a szezon során azt követõen, hogy világrekordnak számító összegért visszatért a Juventus-tól az Old Traffordra. A középpályás nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, miközben az ingyen igazolható Zlatan Ibrahimovic házi gólkirálynak számít jelenleg és ontja a gólokat.

 

Azonban Ferdinand szerint nem reális elvárás az, ha valaki számos gólt szeretne látni a franciától, viszont biztos abban, hogy teljesítménye javulni fog.

 

"Pault kritizálják, de rendben van a szezonja az Old Traffordon" - nyilatkozta az egykori védõ a The Sunday Times-nak. "Láthattunk tõle fellángolásokat, mire is képes õ. Most az a dolga, hogy kiegyensúlyozott legyen és 90 percen át, teljes szezonban tudja ezt hozni. Biztos vagyok abban, hogy ez jönni fog tõle."

 

 

"Pogbát azért is ostorozzák, mert nem védekezik és kevés gólt lõ. A United nem azért vette meg, hogy védõ legyen vagy 30-nál is több gólt szerezzen. Azért vették meg, amilyen formában játszott a Juventus-nál, ahol nagyon lazán játszott, szinte kötetlenül a három középpályásos rendszerben. A United egy kreatív játékosba invesztált, olyanba, aki helyzeteket alakít ki és a csapat diktátora."

 

"Biztos vagyok abban, hogy jobban teljesít majd. A csapat körülötte még mindig összeállóban van. Látom a fejlõdést. Olyan focit játszanak, amit a szurkolók látni akarnak, de Jose Mourinho tudja, hogy változtatások kellenek még, játékosoknak kell menni és jönni. Csak a következõ átigazolási idõszak után tudjuk azt mondani, hogy ez Mourinho csapata."

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!