Mourinho: Pogba volt a legjobb a pályán

Jose Mourinho a Chelsea elleni vereséget követõen elmondta, hogy a francia középpályás volt a legjobb játékos a pályán.


Az FA-kupa negyeddöntõjében a Manchester United Londonba látogatott, ahol 1-0 arányú vereséget szenvedett a Chelsea csapatától. A Vörös Ördögök egy teljes félidõt emberhátrányban játszottak, miután Ander Herrera megkapta a második sárgáját. A vendégek találatát N'Golo Kante szerezte egy távoli lövésbõl.

 

Annak ellenére, hogy a Chelsea végig dominált a középpályán, Mourinho szerint Pogba volt a mezõny legjobbja. A meccs utáni nyilatkozatában meg is említette.

 

"Pozitívnak kell lennünk, a játékosak fenomenálisak voltak, de Pogba messze a pálya legjobbja volt."

 

"Egy igazi óriás a pályán. De a többi játékosom is fantasztikus volt."

 

 

A Chelsea korábbi menedzsere nem részesült szívélyes fogadtatásban. Jose magát még mindig a londoniak elsõ számú menedzserének tartja, miután három bajnoki trófeát szerzett a csapatnak. Szerinte sokan irigyek Pogbára és a Unitedra, hogy meg tudta szerezni õt a nyár folyamán.

 

 

"Sok szakértõ beszélt róla [Pogbáról] és nagy részük irigykedik rá. Õk a tíz százalékát se fogják elérni annak, amit õ elért eddig."

 

A Manchester United a hétfõi meccsen csupán 28%-ban birtokolta a labdát, amely az idei szezon legrosszabb mutatója volt. Pogba hét gólig és négy gólpasszig jutott a szezonban, azonban a menedzser láthatóan nagyra becsüli õt és nagy jövõt sorsol számára.


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!