Pogba több tiszteletet érdemel

Jose Mourinho szerint a visszatérése utáni elsõ szezonjában kulcsszerepet tölt be Paul Pogba és a szakértõknek jobban kellene tisztelniük õt.


A francia rekordösszegû átigazolása azt jelenti, teljesítményérõl folyamatosan olvasni a médiában. A portugál szakember a mai sajtótájékoztatóján megerõsítette, a klubnál mindenki elégedett a középpályással. Mourinho úgy érzi, a ma 24. életévét betöltõ játékost indokolatlanul kritizálják, ami az irigység miatt adódhat.

 

"Úgy érzem, a világ értékeket veszít, amit mindannyian tudjuk, az irigység pedig betelepszik bizonyos szinten" - nyilatkozta Jose a Rostov elleni visszavágót megelõzõen.

 

"Félek ettõl, különösen a következõ generáció miatt, ha a dolgok ebbe az irányba haladnak tovább. Az irigység mindenütt jelen van."

 

"Nem Paul hibája, hogy tízszer többet keres egyes játékosoknál, a múlt nagyon jó játékosainál. Nem az õ hibája, hogy némely szakértõnek baja van saját életével és minden fontra szüksége van a túléléshez, miközben Paul multimilliomos. Ez nem az õ hibája."

 

 

"Tiszteletet érdemel. A családja is tiszteletet érdemel. Munkás családból érkezõ srác, olyan családban nõtt fel, ahol három fiú volt és úgy vélem, nagyon sok ételt kellett letenni az asztalra minden egyes nap, mivel mindannyian óriások. Úgyhogy biztos vagyok abban, hogy az édesanyjuknak és édesapjuknak nagyon keményen kellett dolgozniuk sok éven keresztül."

 

"Õ egy srác, aki tiniként jött Manchesterbe, harcolt pályafutásáért, nem félt másik országba menni, jobb feltételeket keresve magának. Ez a srác kemény munkával a világ tetejére ért, miközben senki nem adott neki semmit."

 

"Nagyon örülök Paul miatt. A klub is nagyon boldog miatta és kiváló személyisége van, nem foglalkozik azzal, amit az emberek mondanak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!