Pogba: Ne az áram vagy a góljaim alapján ítéljenek meg

Paul Pogba élvezi a manchesteri életet, azonban nem örül annak, hogy az átigazolási összege, valamint a góljainak száma alapján ítélik meg õt.


A francia játékos a múlt nyáron rekord összegért érkezett a Juventus csapatától, és nem tartja igazságosnak, hogy az átigazolási összege miatt az egész szezon során kritizálják õt. 

 

Az Anderlecht meccs elõtti sajtótájékoztatón õszintén beszélt a jelenlegi formájáról:

 

"Remekül érzem magam. Két trófeát nyertünk idén, viszont egyértelmûen mindig többet szeretnénk. A csapat és én is jól teljesítünk és meg akarjuk nyerni az Európa-ligát, valamint a legjobb négy közé kerülni a bajnokságban. Nem gondolok arra, hogy mennyibe is kerültem. Ez már a múlt és csak arra összpontosítok, hogy jól teljesítsek, ami hasznos a csapat számára is - ennyi az egész."

 

 

"Szerintem az emberek ítélkeznek felettem, hogy nem szerzek gólokat, de ez a futball. Az áram miatt azt várják el tõlem, hogy sokszor betaláljak. Nekem viszont az a dolgom, hogy gólpasszokkal segítsem a csapatot, hisz középpályás vagyok."

 

"Az átigazolás és a pálya két különbözõ dolog. A munkámat végzem, azonban megtörténhet, hogy nem találunk be, mégis az átigazolási összeg miatt tõlem várják el, hogy gólokat lõjek. Akárhogy segíthetek a csapaton, azt meg fogom tenni. Ha a kapufáim nagy részébõl gólok születtek volna, akkor az emberek nem így vélekednének rólam."

 

Pogbát arról is kérdezték, hogy érez e valamilyen különbséget az olasz és az angol bajnokságok között, miután másodszor is szerepelhet a PL-ben.

 

"Olaszországban inkább taktikus a játék, kevesebb góllal. De Angliában sokkal nehezebb és támadóbb foci megy. Az elsõ öt és az elsõ két csapat nagyon közel van egymáshoz. Ez egy nagy kihívás, hisz sohasem tudhatod, hogy mi fog történni - az Arsenal is 3-0-s vereséget szenvedett a Crystal Palace otthonában."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!