Pogba az Arsenalra összpontosít

Paul Pogba szerint csapattársainak hamar el kell felejteniük a Celta Vigo elleni gyõzelmet, és az Arsenal elleni összecsapást kell elõtérbe helyezniük.


A középpályás kiemelkedõen jól teljesített a Vörös Ördögök spanyolországi 1-0-s gyõzelme során, melyet Marcus Rashford kiváló szabadrúgásgóljával értek el, aminek köszönhetõen egy lépéssel közelebb kerültek az Európa-liga döntõjéhez, valamint a Bajnokok Ligája csoportköréhez.

Pogba természetesen elégedett volt a pozitív eredmény tekintetében, azonban leszögezte, a figyelem középpontjában immáron az Arsenal elleni, vasárnapi rangadónak kell állnia.

"Jó eredmény ez számunkra a Celta ellen, és egy nagyon fontos gólt szereztünk" - mondta az MUTV-nek. "Most már a visszavágóra kell koncentrálnunk, és egy másik nagy mérkõzés is a láthatáron van, az Arsenal elleni. Most teljességgel erre az összecsapásra kell fókuszálnunk, és ezt követõen majd gondolkodhatunk a visszavágóról is."

"Pozitívak az érzéseim, de ugyanakkor óvatosnak kell lenni. Még nem ért véget a párharc, 1-0-ra nyertünk Spanyolországban, és a csapat jó munkát végzett, de a következõ mérkõzésre kell összpontosítanunk. Ez a feladatunk, és nagyszerû lenne megnyerni a sorozatot. Mint mondtam, még nem jutottunk be a döntõbe, mennünk kell tovább és a következõ mérkõzésre koncentrálnunk."

 

 


Természetesen a Vörös Ördögök a Premier League elsõ négy helyének egyikének megkaparintásával is jegyet válthatnak a Bajnokok Ligájába, a francia válogatott játékos pedig továbbra is magabiztos azt illetõen, hogy ez sikerülhet, kihangsúlyozta, hogy ennek teljesülésében a szurkolóknak is nagy szerepe van.

"Hinnünk kell benne egyértelmûen" - tette hozzá. "Persze, hogy szeretnénk ezt véghez vinni, és képesek is vagyunk rá. Elég erõsek vagyunk, mi vagyunk a Manchester United, és meg tudjuk csinálni. Ahhoz, hogy a négybe kerüljünk, mentálisan is ott kell lennünk, de emellett az Európa-ligát is szeretnénk elhódítani. Ez a kihívás kell, hogy a fejünkben járjon és a nagy célok; nagy célkitûzések állnak elõttünk, azokat szeretnénk elérni, nem a kicsiket. Magabiztosak vagyunk ezt illetõen. Fiatalok vagyunk és frissek."

"A szurkolóinknak olyan jól kell buzdítaniuk a csapatot, ahogy a Celta ellen tették, még a hazaiak hangos támogatása mellett is hallottuk õket. Energiát kapunk tõlük, szükségünk van rájuk - mindig segítenek nekünk. Nem tudják, de amikor a pályán vagyunk, és a mi nevünket skandálják, azzal teljesítõképességünk felsõ határáig emelnek minket. Nagyon jó támogatásban részesülünk általuk; szükségünk van a rajongóinkra, miattuk szeretnénk gyõzni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!