A klub hivatalos közleménye Pogba-ügyben

A Manchester United hivatalos közleményben reagált a tegnap bejelentett, Paul Pogba átigazolási ügyével foglalkozó FIFA-vizsgálatra.


A Manchester United részérõl kijelentették, a FIFA minden jogosultsággal rendelkezett ahhoz, hogy hozzáférjen Paul Pogba kilenc hónappal ezelõtti, világrekord összegért megvalósult Juventustól való átigazolásával kapcsolatos dokumentumaihoz.

 

A FIFA állítólag felszólította a Vörös Ördögöket, tisztázzák a francia középpályás augusztusi 89 millió fontos transzferének részleteit, miután úgy tudni, a játékos ügynöke, Mino Raiola 41 millió fontot tehetett zsebre az ügyletet követõen.

 

 

A FIFA vizsgálat által gerjesztett kissé hisztérikus hangulat ellenére úgy tûnik, a klub vezetõsége meglehetõsen nyugodtan kezeli ezt az ügyet, amelyre már csak azért is szükség mutatkozik, ugyanis a csapat csütörtökön kulcsfontosságú visszavágót játszik a Celta Vigo ellen az Európa-liga elõdöntõjében az Old Traffordon.

 

"Nem kommentálunk szerzõdéseket. A FIFA minden szükséges dokumentummal rendelkezik, mióta augusztusban véglegesítettük az átigazolást" - áll a Manchester United szóvivõjének közleményében.

 

A FIFA egyelõre még nem kereste meg az ügyben a manchesterieket. 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!