Átigazolási Center - Június

Lesznek érkezõk? Kik távoznak a csapatból a nyáron? Végre érkezik Sneijder? Bár ezekre a kérdésekre nem tudjuk a választ, de igyekszünk a lehetõ legtöbb pletykát felvonultatni itt.


Mint mindig, ezen a nyáron is a helyén kell kezelni ezeket az infókat, hiszen pletykákról beszélünk. Még az sem igazán mérvadó, hogy hol jelent meg az adott hír, hiszen legtöbbször a médiumok hamar átveszik egymástól ezeket és leközlik gyorsan. Találgatások, belsõ információfoszlányok jelentik a pletykák alapjait, melyek aztán sokszor 180 fokos fordulatot vesznek a következõ napra.

 

Nevekben idén sem szûkölködünk majd, ez bizonyos, mint ahogyan már most is több játékos neve felmerült...

 

 

Június 25.

 

Harry Kane: Jose Mourinho azt szeretné, ha a United vezetõi nem Cristiano Ronaldo visszaszerzésével foglalkozzanak, hanem tegyenek 100 millió fontos ajánlatot a Tottenham csatáráért. (Mirror)

 

Jordi Alba: a bal bekk elvesztette helyét Luis Enriquénél és a hírek szerint a Barcelona megválna tõle, Jose Mourinho pedig szeretné leigazolni a 28 éves bekket, aki azonban szeretne maradni és harcolni helyéért az új menedzser irányítása alatt. (Express)

 

 

Anthony Martial: amennyiben a nyáron nem sikerül leigazolnia Arsene Wengernek Kylian Mbappét, úgy a francia szakember megpróbálja megszerezni a Vörös Ördögök tehetségét, akiért egy 40 millió fontos ajánlatot tenne le az asztalra. (Daily Mail)

 

Radja Nainggolan: az Il Tempo információja szerint a United 6,6 millió fontos éves fizetést ajánlott az AS Roma középpályásának, akit a Chelsea is megkörnyékezett már a nyáron. 

 

Gareth Bale: a L’Equipe írt arról, hogy nagy meglepetésre a nyáron távozhat a Real Madridtól Bale, amennyiben a királyi gárdának sikerül leigazolnia Kylian Mbappét. Állítólag a PSG mellett a Manchester United is figyeli az esetet és kész lecsapni a walesi szélsõre.

 

 

 

Június 22.

 

Wayne Rooney: egyelõre a Manchester United nem kapott ajánlatot a csatárért, aki a legutóbbi szezon során már nem igazán tudta beverekedni magát a kezdõcsapatba, ám a Stoke készen áll arra, hogy letegyen az asztalra egy ajánlatot az angol játékosért. (ESPN)

 

Fabinho: az olasz Corriere dello Sport cikke szerint a Vörös Ördögök ajánlatát elfogadta a Monaco, így a brazil játékos hamarosan az Old Traffordra költözhet. A lap úgy tudja, az ár 35 millió euró körül lehet, ami 5 millióval még nõhet teljesítménye után.

 

Andre Gomes: a Barcelona három olyan ajánlatot is visszautasított, amik a középpályásért érkeztek, és a hírek szerint az egyiket a United tette. (Mundo Deportivo)

 

Marquinhos: a Vörös Ördögök 62 millió fontot ajánlottak a PSG brazil védõjéért. A GloboEsporte beszámolója szerint ez a legmagasabb ajánlat, ami érkezett a védõért, a Barcelona 40 millió font körüli összeget ajánlott, de mellette a Real és a Juve is érdeklõdik Marquinhosért, aki egyébként Párizsban szeretne maradni.

 

Nemanja Matic: a Chelsea közel áll ahhoz, hogy leigazolja Tiemoue Bakayokot, így Antonio Conte meghallgatná az ajánlatokat, amik Matic-ért érkezhetnek. A 28 éves középpályás szeretne az Old Traffordra igazolni, hogy ismét együtt dolgozhasson Jose Mourinhóval. (Daily Mail)

 

Alvaro Morata: Jose Mourinho még július 9. elõtt szeretné leigazolni a csatárt, akiért 60 millió fontot adna a manchesteri klub. A Sun írása szerint a portugál menedzser mindenképp a csapatában szeretné tudni Moratát az amerikai túra elõtt. 

 

James Rodriguez: spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid a Chelsea-tõl, a PSG-tõl és a Manchester Unitedtõl is kapott ajánlatot a kolumbiai játékosért. A szélsõ a hírek szerint az Old Traffordra szeretne igazolni. (Express)

 

 

Június 16.

 

Ivan Perisic: az Inter már visszautasított egy 36 millió fontos ajánlatot, ám a Manchester United egy újabb összeggel próbálja elérni, hogy az olasz klub eladja neki a szélsõt. Az angolok újabb ajánlatot készülnek tenni, ezúttal 39,4 millió fontot (45m euró) tennének le az asztalra. Az Inter 44 millió fontot szeretne kapni Perisic-ért. A hét elején már szó volt arról is, hogy a játékos elfogadta a személyes feltételeket és szívesen költözne az Old Traffordra. (TuttoMercatoWeb)

 

Pierre-Emerick Aubameyang: a Daily Mirror beszámolója szerint a Paris Saint-Germain nem érdeklõdik tovább a Dortmund csatáráért, ami jó hír a Vörös Ördögök számára. A PSG sportigazgatója szerint túl sok az a 70 millió euró, amit a németek kérnek a játékosért. A United csatárt keres, jelenleg Alvaro Morata a kiszemelt, ám a Real csak 80 millió euróért cserébe engedné el õt.

 

Chris Smalling: úgy tûnik, a West Ham már nem érdeklõdik a United védõjéért, akit elengedne Jose Mourinho. (Daily Star)

 

Anderson Talisca: Victor Lindelöf után újabb játékost szemelt ki magának a United a Benficából. Ezúttal a brazil középpályást nézte ki, aki elõzõ szezont kölcsönben a Besiktasnál töltötte. A csatárként is bevethetõ, 23 éves játékos 33 meccsen 17 gólt termelt, valamint hat gólpasszt is kiosztott a török csapatban, mely bajnoki címet szerzett. (Daily Mirror)

 

 

Andre Gomes: a portugál játékos tavaly érkezett a Valenciától a Barcelonához, ám nem tudta megváltani a világot a Camp Nouban. Jose Mourinho már elõzõ nyáron is szerette volna leigazolni Gomest, és úgy tûnik, ezt idén is megpróbálja. (AS)

 

 

Június 12.

 

Alvaro Morata: a Marca szerint Jose Mourinho meggyõzte a spanyol támadót, hogy Manchesterbe igazoljon. Bár a Real 78 millió fontot szeretne kapni Morataért, a Unitednél bíznak abban, hogy 64 millió font körüli összegért cserébe leigazolhatják a csatárt. A hír szerzint Mourinho beszélt Alvaróval, akinek azt mondta, az Old Traffordon kulcsfontosságú játékos lenne. Morata nem sok lehetõséget kapott a Realnál, leginkább csak mások pihentetésekor játszhatott, de 14 bajnoki alatt így is elért 15 gólig. Információk szerint Morata beszélt már David De Geával, Ander Herrerával és Juan Matával is az esetleges átigazolásról. 

 

Fabinho: több lap is beszámolt arról, hogy a Monaco játékosa is egyre közelebb került Manchesterhez. A portugál O Jogo szerint az üzlet szinte már meg is köttetett, míg az Independent arról írt, hogy a jobb bekként és középsõ középpályásként is bevethetõ játékos csakis a Unitedhez igazolna. 

 

Zlatan Ibrahimovic: a MEN cikke szerint a svéd csatár annak ellenére is marad a Unitednél, hogy ingyen igazolhatóvá vált és az MLS-ben szereplõ LA Galaxy szívesen sorai közt látná. A lap beszámolója szerint Ibra Carringtonban folytatná felépülését és a hírek szerint a Vörös Ördögök késõbb akár szerzõdést is kínálnak neki, amennyiben a svéd játékos felépült megfelelõen.

 

Joel Pereira: a 20 éves portugál kapusért több csapat is érdeklõdik, konkrétan a három nagy luzitán klub - Benfica, Porto, Sporting - is szeretné megszerezni õt. (Mirror)

 

 

Chris Smalling: Victor Lindelöf leigazolásával egyre nagyobb az esélye annak, hogy az angol védõ távozik az Old Traffordról. Az elõzõ szezon során Mourinho nyilvánosan is kritizálta õt, sõt volt idõ, amikor Phil Jones-t és Marcos Rojót preferálta inkább. A Starsport úgy tudja, Mourinho arra számít, hogy az Everton, West Ham, Crystal Palace érdeklõdése ajánlatokat is jelent majd és megfelelõ összeg ellenében elengedné a védõt.

 

Federico Bernardeschi: négy csapat is verseng a Fiorentina csillagáért. A Tuttosportban megjelent cikk szerint a Juventus áll a legközelebb ahho, hogy leigazolja a 23 éves játékost, ám mellette az Inter, a Chelsea és a United is érdeklõdik. Bernardeschit az olasz legendához, Roberto Baggiohoz hasonlítják. A fiatal játékos a legutóbbi szezon során 14 gólt és 5 gólpasszt ért el 42 bajnoki és kupameccsen, míg 2014-es debütálása óta 93 találkozón 23 gól és 13 gólpassz szerepel a neve mellett. Információk szerint az ára körülbelül 35 millió font lehet.

 

 

Marco Verratti: a francia L'Équipe írt arról, hogy Verratti megbeszélést folytatott a PSG új sportigazgatójával, Antero Henriquével, akinek elmondta, szeretne távozni Párizsból. Verrattiért a Juve, a Barca és a United is érdeklõdik. Nem kis összeget kellene kifizetni érte, hisz a hírek szerint az üzlet 70 millió font körüli összegrõl szólhatna.

 

Angel Di Maria: a United 48 millió fontot kíván ajánlani a PSG-nek az argentin támadóért cserébe. Di Maria már szerepelt a Vörös Ördögöknél, ám pályafutása nem volt valami fényes az Old Traffordon, Louis van Gaal el is adta õt 2015-ben a PSG-nek, ahol sokkal jobban szerepelt. Ám annak ellenére, hogy kiválóan teljesített, amennyiben megfelelõ kihívást találna magának, úgy eligazolna más klubhoz. Jose Mourinho tudja, hogyan kell kihozni a legjobbat Di Mariából, hisz a Real Madridnál dolgoztak már együtt korábban. (The Sport Review)

 

 

 

Június 7.

 

Gareth Bale: a spanyol Don Balon lap úgy tudja, Zinedine Zidane csak akkor igazolja le a Monaco új csillagát, Kylian Mbappét, ha a királyi gárda megválik a walesi szélsõtõl- Bale azonban biztosan nem lenne olcsó igazolás, bár a hírek szerint a manchesteri klub szeretné megszerezni õt.

 

Romelu Lukaku: a belga DH szerint a játékos és az ügynöke nem igazán értenek egyet abban, hova is kellene igazolnia Lukakunak. A labdarúgó a Chelsea-t preferálja, míg Mino Raiola ügynök a Vörös Ördögöket részesíti elõnyben.

 

Ivan Perisic: Gianluca Di Marzio beszámolója szerint a Manchester Untied 35 millió fontos ajánlatot tett az Internek a horvát támadóért, ám a milánói egyesület elutasította azt, hiszen az Inter terveinek egyik központja Perisic.

 

Paulo Dybala: Jose Mourinho szerint az argentin támadó hasonlóan sikeres lehetne az Old Traffordon, mint Wayne Rooney és a portugál menedzser szeretné is leigazolni Dybalát, akinek azonban 2022-ig szóló szerzõséges van a Juvéval. (Mundo Deportivo)

 

Pierre-Emerick Aubameyang: a Vörös Ördögök harcba szállnak a PSG-vel a Borussia Dortmund csillagáért, aki az elõzõ szezonban a Bundesliga gólkirálya lett. A Daily Mirror cikke szerint a 27 éves csatár ára körülbelül 61 millió font lehet.

 

 

Kylian Mbappe: spanyol lapok szerint a Manchester United 113 millió fontos ajánlatot tett az AS Monaco csapatának a 18 éves játékosért, ám a hírek szerint az Arsenal felmenne egészen 122 millió fontig is. (Express)

 

Fabinho: a United egyre közelebb kerül ahhoz, hogy 50 millió fontért leigazolja a Chelsea által is megkörnyékezett brazil középpályást. Mint ismert, Fabinhót az Atletico Madrid is szerette volna megszerezni, ám a klub nem igazolhat, így õk mindenképp kiestek a csatából. (Marca)

 

 

Június 4.

 

Kylian Mbappe: a 18 éves játékos hatalmas szezont futott az As Monaco csapatával, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek és a BL-ben is hihetetlen sorozatot futottak. Kiváló szezonja után nem meglepõ, hogy a Real Madrid és az Arsenal is ajánlatot tett már a hercegség csapatának, amiket azonban visszautasított a Monaco. Ám Jose Mourinho és a Manchester United is beszállt a licitbe, ami akár a 100 millió fontos összegig is elmehet. (Sun)

 

James Rodriguez: a spanyol Don Balon szerint Jorge Mendes tegnap este Cardiffban volt, hogy tárgyaljon a Real elnökével a kolumbiai játékos átigazolásáról. A lap úgy tudja, a Manchester United szeretné megszerezni James-t, de a Bayern és a Juventus is érdeklõdik a szélsõért.

 

Ander Herrera: meglepõ talán, de a Valencia arra készül, hogy legalább 30 millió fontot ajánl a Vörös Ördögöknek Herrera játékjogáért. A baszk középpályást állítólag a Barcelona is kinézte magának, ám a United nem akarja eladni õt és a játékos sem akar eligazolni. (Mirror)

 

Victor Lindelöf: a Correio da Manha szerint a manchesteri klub jövõ héten jelenti be, hogy megszerezte a svéd védõ játékjogát. A hírek szerint a Benfica 30 millió font körüli összeget kap Lindelöfért cserébe.

 

 

 

Június 3.

 

Victor Lindelöf: a Record szerint a United mindent elkövet annak érdekében, hogy a Benfica 23 éves védõjét megszerezze. A lap úgy tudja, a vételár valahol 35 millió euró környékén lehet.

 

Gareth Bale: a Real Madrid kész meghallgatni a Unitedet arról, mennyit adnának a walesi játékosért. A királyi gárda idén is komoly összegeket költene el új játékosokra és kész lenne elengedni szélsõjét is, amennyiben megfelelõ ajánlatot kap. (Independent)

 

Ivan Perisic: a CalcioMercato biztosra veszi, hogy az Inter és a United között megszületett a megállapodás, mely szerint a horvát szélsõ 45,3 millió fontért cserébe az Old Traffordra költözik, ahol heti 85 ezer fontot keres majd.

 

Romelu Lukaku: a manchesteri klub Wayne Rooney-t is bevonná az üzlet eredményessége érdekében, az angol támadó mellé még pénzt is adnának az Evertonnak a belga csatárért, aki az elmúlt öt szezonban 104 gólt termelt. (Express)

 

 

Ryan Sessegnon: Jose Mourinho kiszemelte a Fulham 17 éves csodagyerekét, aki még augusztusban, 16 évesen mutatkozott be a felnõttek között. Sessegnon 30 meccsen lépett pályára és hét gólt szerzett - bal bekk poszton játszva! A fiatal játékosért több klub is érdeklõdik a Premier League-bõl. (Telegraph)

 

James Rodriguez: napok óta hallani arról, hogy a dél-amerikai játékos a Realtól a Vörös Ördögökhöz kerülhet. Rodriguez nem játszik rendszeresen Zidane-nál, és távozna Madridból, ahol 30 alkalommal szerepelt a legutóbbi szezon során és 11 gólt termelt. (Express)

 

Alexandre Lacazette: mivel egyáltalán nem biztos, hogy a Unitednek sikerül leigazolnia Griezmannt, a klub a Lyon csatárát is figyeli. Lacazette igen eredményes volt a legutóbbi szezon alatt, hiszen 45 meccse alatt 37 gólt szerzett. Nem véletlen tehát, hogy az Atletico Madrid és az Arsenal is szeretné õt, bár a spanyol klub nem igazolhat, pedig egyes hírek szerint Lacazette helyettesíthetné a távozó Griezmannt. (Metro)

 

Sam Johnstone: a United fiatal kapusát szeretné leigazolni az Aston Villa és az Everton is. Johnstone korábban már szerepelt kölcsönben a birminghami egyesületnél. (Express)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!