Gill megvédi a tulajdonosokat

A Vörös Ördögök vezetõje a támadás alatt álló tulajdonosok mellé állt.


A Manchester United igazgatója, David Gill visszavágott azoknak a szurkolóknak, akik megvetik a klub amerikai tulajdonosait, a Glazer családot.

Néhány United szimpatizáns hangot adott annak, hogy amióta 2005-ben az amerikaiak átvették a hatalmat az Old Traffordon, a klub 500 millió fontos adósságot halmozott fel.

 Ám Gill hétfõn a House of Commons bizottságon beszélve elmondta, a Glazer család dícséretes munkát végzett eddig is, hiszen a klub hét trófeát nyert, mióta õk a tulajdonosok.

 "Nem mindenki utálja a tulajdonosokat" - mondta Gill a Sky Sports Newsnak. "Nagyon jól szervezettek."

 "A vizsgálatok azt mutatják, 333 millió követõje van szerte a világban a klubnak. Több ezer emailt és 36000 telefonhívást kaptunk az elmúlt hónapban."

"Csak nézd meg azokat a sikereket, amiket a pályán értünk el az elmúlt öt évben - hét trófea, mióta itt vannak."

"Sok rajongó azt szeretné, hogy a csapatra költsük a pénzt, modern, biztonságos stadionba járhassanak és vonzó, izgalmas focit láthassanak a Unitedtõl. Úgy gondolom, ezeket a kívánalmakat már megadtuk."

 


Gill megvédte a tulajdonosokat abban is, miért nem tartják a kapcsolatot közvetlenül a szurkolókkal Glazerék, ugyanis a tulajdonosok ezt is a stábra és Sir Alex Fergusonra bízták.

 Azonban az igazgató nem beszélt arról a média bojkottról, amit a menedzser a Liverpool elleni vereséget követõen hozott meg, mely ráadásul a klub saját tévécsatornájára, az MUTV-re is vonatkozik.

"Több olyan tulajdonost is tudnék példa képpen felhozni, akik nem beszélnek közvetlenül a szurkolókkal" - folytatta Gill. "Úgy vélem, a Manchester United természete és puszta mérete miatt is több tájékoztatást kell kapnunk. Mi, a vezetõség tagjai kiterjedt kommunikációt folytatunk a szurkolókkal, melyeket nagyon komolyan is veszünk."

A Vörös Ördögök igazgatója hangsúlyozta, nem kívánnak párbeszédet kezdeményezni azon szurkolói csoportokkal, amelyek továbbra is háborút folytatnak a tulajdonosokkal.

"Mi bizonyos csoportokkal nem kommunikálunk. Õk más tulajdonost akarnak a klub élére."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!