Három Unitedes jelölt a szezon Európa-liga játékosa díjra

Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan és Zlatan Ibrahimovic is jelölt az UEFA Európa-liga Szezon Játékosa-díjra, miután végsõ gyõzelemhez segítették a Manchester Unitedet.


Az elsõ ízben odaítélendõ díjat Monacoban veheti majd át a nyertes a hónap végi, Bajnokok Ligája és Európa-liga csoportkör sorsoláskor - amelyre egészen augusztus 25-én, pénteken kerül majd sor.

 

Paul Pogba a 2016/17-es szezonban minden egyes Európa-liga összecsapáson kezdõként lépett pályára, a májusi, Ajax elleni fináléban pedig az õ góljával szereztek vezetést a Vörös Ördögök Stockholmban. Mindez valószínûleg sokat nyomott a latban, amikor az összes Európa-liga csoportkörben részt vett csapat menedzserébõl, plusz újságírókból összeálló panel kiválasztotta a díjra jelöltek névsorát. 

 

 

Az örmény válogatott csapatkapitánya, Henrikh Mkhitaryan egyfajta specialistájává lépett elõ manchesteri debütáló szezonjában a második számú európai kupasorozatnak, az Ajax elleni döntõben szerzett, gyõzelmet megpecsételõ gólja pedig sorozatbeli hatodik találata volt. 

 

Zlatan Ibrahimovic szintén féltucat gólt szerzett a Manchester United hazájáig, Svédországig tartó sikeres menetelése alkalmával, azonban sajnos a döntõben nem léphetett pályára, miután az Anderlecht elleni negyeddöntõ visszavágón súlyos térdsérülést szenvedett az Old Traffordon.

 

Az összesített jelölti listán Marcus Rashford az ötödik, míg Ander Herrera a megosztott hetedik helyen végzett. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!