Chicharito az Old Traffordra való visszatérésérõl

Az immáron a West Ham United kötelékébe tartozó Javier Hernandez megosztotta gondolatait arról, milyen lesz számára 2015 után elõször visszatérni az Old Traffordra, mint az ellenfél játékosa.


A lesipuskásságáról ismert mexikói pont egykori klubja ellen debütálhat tétmérkõzésen, amikor vasárnap az Old Traffordon kezdi meg a londoni Kalapácsosok játékosaként az új Premier League szezont.

 

A mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatón Chicharito elismerte, továbbra sem biztos benne, hogy ünnepelni fog-e, ha gólt tud szerezni a United ellen.

 

"Ez a korábbi klubom, a korábbi szurkolóimmal, a korábbi hazai pályámon, úgyhogy valószínûleg nem fogok tudni ünnepelni" - kezdte újságírók kérdésére válaszolva.

 

"De mivel ez lenne az elsõ gólom úgy, hogy ellenfélként térek vissza, ezért tele vagyok önbizalommal."

 

"Nem tudom - egy ilyen típusú mérkõzésen, ilyen lehetõségekkel nem fogok az ünneplésen gondolkodni."

 

 

Hernandez öt szezont töltött Vörös Ördögként 2010 és 2015 között, amely idõszak alatt minden sorozatot figyelembe véve 158 mérkõzésen 59 gólt szerzett, mielõtt távozott volna a Bundesligaban szereplõ Bayer Leverkusenhez.

 

José Mourinho az elõzõ szezon végén elárulta, ha 2015-ben õ ült volna a United kispadján, semmilyen körülmények között nem engedélyezte volna a mexikói távozását, mindazonáltal Chicharito gondolatai most már csak és kizárólag jelenlegi klubja és a vasárnapi mérkõzés körül forognak.

 

"Fejben csak a West Hammel foglalkozom" - tette hozzá.

 

"De nagyra értékelem ezeket a szavakat, amiket a múltban rólam mondott. Én viszont Kalapácsos vagyok."

 

Hernandez 16 millió fontért csatlakozott Slaven Bilic együtteséhez Németországból, a 96-szoros válogatott támadóban azonban nincs semmilyen megbánás azt illetõen, hogy távoznia kellett néhány éve Manchesterbõl.

 

"Hogy megbántam-e a távozást? Én soha semmit nem bánok meg az életben."

 

"A jó dolgok néha nem annyira jók, mint az ember gondolná, az ilyen tapasztalatok pedig segítik az embert, hogy tanuljon belõlük, emellett pedig lehetõséget ad az elõre tekintésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!