Martial céljai a 2017/18-as szezonra

Anthony Martial noha nem volt hajlandó beszélni azon célkitûzéseirõl, hogy az idei szezonban mennyi alkalommal szeretne pályára lépni és mennyi gólt szeretne szerezni, azonban a Premier League megnyerésérõl szõtt álmairól szívesen nyilatkozott.


A Vörös Ördögök egy remek, 4-0-s gyõzelemmel indították a 2017/18-as szezont a West Ham ellen vasárnap, mely eredménnyel az elsõ helyre ugrott Jose Mourinho csapata a nyitóhétvégét követõen.

A Kalapácsosok elleni második félidõben elért három találat egyikét Martial szerezte remek befejezésének köszönhetõen, majd egy gólt elõkészített Paul Pogba számára, ezzel keretbe foglalva impozáns teljesítményét az alatt a 11 perc alatt, melyet csereként kapott.

Az Inside United magazinnak a szezon elõestéjén adott exkluzív interjú keretein belül a francia beszélt saját és a csapat céljairól is az elõttünk álló szezont tekintve. "Csapatként még nem igazán esett szó konkrét célkitûzésekrõl az elõttünk álló szezont illetõen, viszont a legfõbb célunk az, hogy lehetõleg minél több trófeát begyûjtsünk" - mondta Martial.

"Ezt próbáltuk tavaly is elérni, és ez idén sem lesz másképp. Személyes célom természetesen a trófeák, érmék begyûjtése. Emellett pedig a lehetõ legtöbb alkalommal szeretnék játszani. Gyerekkorom óta játszani szeretnék, és most a legjobb teljesítményemet kell nyújtanom, hogy megnyerhessük a bajnoki címet. Vannak saját célkitûzéseim a szereplés mennyiségét és gólokat tekintve, de ezeket megtartom magamnak."

 

 


A Premier League elhódítása mindig hatalmas kihívás, és ez ebben a szezonban sem lesz másképp, miután elõzetesen számos klub lép majd fel bajnokaspiránsként idén is, fõleg azt követõen, hogy az átigazolási szezonban nagy mértékben költekeztek a klubok. Martial szerint mindez azonban még több izgalmat és szórakozást fog biztosítani.

"A ligában mindenki megerõsödött, játékosokat vásároltak, így egyre csak jobb lesz a bajnokság és sokkal izgalmasabb lesz mindenkinek - nekünk és azoknak is, akik figyelemmel követik a Premier League-t" - mondta.

"Ott van a Bajnokok Ligája is, amit ismét örömmel várhatunk, és úgy vélem olyan sorozatról beszélünk, amit mindenki meg szeretne nyerni. Nehéz versenysorozat ugyanakkor, ahol az elejétõl a végéig keményen kell dolgoznod. Meglátjuk majd, hogyan alakulnak a dolgok. Bármi lehetséges."

"A fõ cél azonban a Premier League elhódítása. Ez az, amire vágyunk. Amikor futballozol, azt a gyõzelemért teszed, nem pedig azért, hogy második vagy harmadik helyen végezz. Mindent meg fogunk tenni, amit csak tudunk, hogy sikerüljön elérni a célunkat."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!