Pogba megsérült a Basel ellen

Paul Pogba elõször léphetett pályára csapatkapitányként a Manchester United csapatában, viszont az öröme csupán 18 percig tartott, miután sérülés miatt kénytelen volt elhagynia a pályát.


Jose Mourinho a mérkõzés után elmondta, nem tudja, hogy milyen komoly a játékos sérülése, viszont a középpályás mankóval távozott az Old Traffordról.

 

"Nyilvánvalóan még nem tudom, de tapasztalataim szerint, ránézésre combizom sérülés lehet. Viszont, hogy a nagy vagy a kis izom sérült meg azt nem tudom" - mondta a portugál edzõ.

 

 

Mivel Michael Carrick és Antonio Valencia is csupán a kispadon kapott helyet, Pogba elõször viselhette a kapitányi karszalagot tétmérkõzésen a Manchester United színeiben, öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis egy rossz mozdulatot követõen egybõl a lába hátsó részét fogva cserét kért, így el kellett hagynia a pályát sérülés miatt.

 

A sérülésbõl visszatért Marouane Fellaini érkezett a francia játékos helyére, aki bicegve haladt a játékoskijáró felé és frusztráltan vette le a karszalagot.

 

A 35. percig döntetlen volt az állás, azonban a csereként érkezett Fellaini megtörte a jeget. Õt követte a gólszerzésben Romelu Lukaku és Marcus Rashford, így állt be a 3-0-s eredmény.

 

Pogbának elég rosszkor jött a sérülés, ugyanis az idei szezonban eddig remek teljesítményt mutatott. Két Premier League mérkõzésen sikerült is betalálnia, mellyel hozzájárult, hogy a Vörös Ördögök jelenleg a tabella tetején foglalnak helyet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!