Pogbára legalább 4 hetes kihagyás vár

A Manchester United középpályása, Paul Pogba legalább négy, de akár hat hetet is kihagyhat a keddi, FC Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen elszenvedett térdín sérülése miatt.


A 24 éves francia középpályás állapotával kapcsolatban szerdán történtek vizsgálatok.

 

Ezek eredményeként úgy tudni, a Vörös Ördögök világrekord igazolása legalább egy hónapot kénytelen lesz kihagyni, amellyel veszélybe került számára az, hogy pályára léphessen az október 14-i, Liverpool elleni Premier League rangadón.

 

 

Tovább információkra majd José Mourinho holnapi, az Everton elleni bajnoki mérkõzést megelõzõ sajtókonferenciáján számíthatunk.

 

Az információk értelmében Pogba így kihagyni kényszerül majd az Everton, a Southampton, a Crystal Palace elleni bajnokikat, a Burton Albion elleni jövõ szerdai Ligakupa összecsapást, és a szeptember 27-i CSZKA Moszkva elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkõzést is. 

 

Emellett nem vehet majd részt a francia válogatott október eleji, Bulgária és Fehéroroszország elleni világbajnoki selejtezõjén se, amelyet mindenképpen meg kellene nyerniük, ha garantálni akarják helyüket 2018-ra Oroszországban.


BBC Sport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!