Korai csapathírek az Everton elleni meccs elõtt

José Mourinho megerõsítette, hogy Paul Pogba a hét közben elszenvedett térdín sérülése miatt kihagyni kényszerül a Manchester United vasárnapi, Everton elleni Premier League mérkõzését.


A francia középpályás csapatkapitányként vezethette ki a Vörös Ördögöket az FC Basel elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen, azonban izomsérülése miatt már az elsõ félidõben le kellett õt cserélni. Helyére az a Marouane Fellaini állt be csereként, aki nem sokkal késõbb fejjel megszerezte csapatának a vezetést, majd egy gólpasszt is adott Marcus Rashfordnak.

 

"Sérült, így nem állhat a rendelkezésünkre vasárnap" - erõsítette meg José Mourinho a MUTV-nek adott exkluzív interjújában a klub világrekord igazolásának hiányát.

 

A portugál menedzser egyúttal azt is elárulta, nem tudja meddig nem számíthat Pogbára, azonban azt nyomatékosította, ez egy fantasztikus lehetõség lesz arra, hogy a keret többi tagja bizonyítson számára.

 

"Ez egy lehetõség a többiek számára, akik pedig készen állnak a bevetésre és hogy jól teljesítsenek" - tette hozzá.

 

 

"Természetesen nagyon sajnáljuk, hogy elveszítettük az egyik játékosunkat, de nyugodtak és magabiztosak vagyunk, mert ezáltal olyan emberek kaphatnak lehetõséget, akik pontosan erre vártak."

 

Mourinho információval szolgált Luke Shaw erõnléti állapotát illetõen is, aki bár ebben a szezonban még nem léphetett pályára tétmérkõzésen a felnõtt csapatban, az elmúlt hetekben már együtt edzhetett társaival.

 

"Már nem küzd sérüléssel, így bevetése a formája és a rendelkezésemre álló opciók függvénye. Teljesen felépült, így már nem hátráltatja semmi."

 

A csapat egyik másik hosszabb ideje nem bevethetõ játékosa, Marcos Rojo kapcsán így nyilatkozott Mourinho:
"Egy ilyen horderejû sérüléshez képest tartjuk a megfelelõ idõtervet vele kapcsolatban. Minden nagyon jól halad vele kapcsolatban, de egyelõre még nem tud részt venni társaival az edzések általános részeiben, csak bizonyos gyakorlatoknál. Úgyhogy Marcosra még valószínûleg hónapok várnak, mire visszatérhet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!