A legelszántabb Manchester United rajongóknak (x)

Az Apollo Tyres készíti azokat az abroncsokat, melyek oldalfalát Anglia egyik leghíresebb és legsikeresebb labdarúgóklubja, a Manchester United logója díszíti. Az idei szezonban az angol Premier League és a német Bundesliga meccsein is képviselteti magát az Apollo Tyres.


Az Apollo Tyres egy nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon rendelkezik gyárral. A gyöngyöshalászi üzemet 2017 áprilisában adták át, a termelés fokozatosan indul. Ha a gyár eléri teljes kapacitását, évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra, több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban. A vállalat saját termékeit Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt hozza forgalomba. Az Apollo India egyik vezető márkája, míg a Vredestein egy európai prémium márka. A vállalat termékeit több mint 100 országban forgalmazzák a viszonteladói hálózaton keresztül.

 

Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a labdarúgásra. Az abroncsgyártó cég együttműködik a Manchester Uniteddel, illetve legújabban a Crystal Palace csapatával is. Ez azt is jelenti, hogy immár a Premier League meccseinek több mint felén ott van az Apollo Tyres is. Egy független felmérés szerint csak az elmúlt szezonban világszerte több mint 1 milliárd nézőhöz jutottak el így.

 

Innen már csak egy lépés volt elkészíteni a legfanatikusabb szurkolóknak azt a limitált kiadású Manchester United abroncsot, amit elsősorban az Egyesült Királyság, Thaiföld, India és a Közel-Kelet piacaira szánnak.

 

 

A két Premier League-ben szereplő csapat mellett az abroncsgyártó Németországban is jelen van, ahol a Bundesliga egyik legrégebbi és jól ismert szereplőjével, a Borussia Mönchengladbach labdarúgó klubjával alakítottak ki együttműködést.

 

Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingvezetője a Manchester United drukkereknek szánt abroncs megjelenése kapcsán így nyilatkozott: „Növekedési stratégiánk egyik kulcseleme a labdarúgás. Az egyik legnépszerűbb sportág széles körben terjed Indiában is, ezzel együtt pedig az Apollo Tyres globális jelenlétét is erősíti.”

 

Ha többet szeretnél megtudni erről a termékről, látogass el az Apollo Tyres facebook oldalára, vagy a linkedin-re!

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!