Bailly óvatos

Eric Bailly korábbi Espanyolos csapattársát, Pizzit tartja a Benfica legveszélyesebb játékosának a Benfica elleni kedd esti Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőzően.


A Benfica a 2013/14-es szezonra kölcsönadta Pizzit a barcelonai klubnak, míg Bailly a Cornella-El Prat ranglétráját mászta éppen. A középső középpályás háromszor is eredményes tudott lenni a bajnokságban, amely végén a 14. helyen végeztek. 

 

Egy sérülés két héttel ezelőtt megakadályozta Baillyt abban, hogy újra találkozhassanak a két csapat első, 1-0-s manchesteri győzelemmel végződő összecsapásán, de szombaton már újra a pályán lehetett a Vörös Ördögök színeiben a Tottenham Hotspur ellen 1-0-ra megnyert bajnokin, és valószínűleg ma este is az elefántcsontparti bekk első számú feladata lesz a portugálok támadásainak semlegesítése.

 

Amikor újságírók arról kérdezték, ki szerinte a Sasok legveszélyesebb játékosa, Bailly így felelt:

"Rengeteg játékost említhetnék, de az én fejemben Pizzi számít annak, mert az Espanyolban már játszottunk együtt. De emellett számos tehetséges fiatal alkotja a csapatukat."

 

"Fel kell készülnünk, mert a Benfica nem azért látogat hozzánk, hogy a gyengébb felet alakítsa ezen a mérkőzésen, de számunkra a legfontosabb dolog, hogy folytassuk a megkezdett utunkat, hogy elérhessük azt, amit célul tűztünk ki magunk elé."

 

 

Bailly egy jelenlegi csapattársa kapcsán is több kérdést kapott, akivel már ellenfélként is farkasszemet nézett - Romelu Lukaku, aki ellen áprilisban, mint még az Everton játékosa találkozott.

 

"Romelu egy kiváló játékos, akivel korábban már ellenfélként is találkoztam, de most már olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ugyanabban a csapatban játszhatok vele" - tette hozzá Bailly eddig 11 gólos csapattársáról.

 

"Minden játékos tudja, hogy milyen Romelu, ő pedig jól játszik, gólokat szerez és ami még ennél is fontosabb, úgy veszi ki a részét a csapat játékából, ahogy az egy nagyon jó középcsatártól elvárható."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Benfica

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!