Rojo, Pogba és Ibrahimovic bevetésre készek

Jose Mourinho a mai sajtótájékoztatón elárulta, Marcos Rojo, Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic is bevethetőek a Newcastle United elleni, szombati Premier League találkozón.


Az Aon Training Complexben az MUTV-nek exkluzívan nyilatkozva péntek délután a menedzser a következőket mondta Helen Evans-nek: "A válogatott szünetben itt maradó és sérülésből felépülő játékosok, még azok is, akik komoly sérülésből térnek vissza, készek a játékra."

 

Amikor arról kérdezték, pontosan mely hosszú távú sérüléssel küzdő játékosok térhetnek vissza a Szarkák elleni, hazai összecsapáson, Mourinho így folytatta: "Pogba, Ibrahimovic és Marcos Rojo."

 

Rojo nem szerepelt felnőtt tétmérkőzésen az április 20-ai, Anderlecht elleni Európa-liga mérkőzés óta, azonban az argentin válogatott futballista mindenki nagy örömére szerda este pályára lépett az U23-as csapat találkozóján.

 

Ibrahimovic szintén ugyanazon az európai kupameccsen játszott utoljára, amin Rojo, és Mourinhot örömmel tölti el, hogy ismét bevethető a svéd csatár, ugyanakkor türelmet kér a szurkolóktól.

 

"Teljesen felépült" - mondta Jose a riportereknek mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján. "Nem várhatjuk el tőle, hogy képes legyen egyből 90 percet végigjátszani vagy egymás utáni meccseken szerepelni, ahogy tette azt egész karrierje során."

 

"Időre van szüksége, hogy visszatérhessen a szintjéhez, fittségéhez, önbizalmához, élességéhez, mindenhez. Azonban a legfőbb szempontot nézve az, hogy alkalmas és kész a játékra, az fantasztikus."

 

Pogba esete kapcsán, aki a szeptember 12-ei, Basel elleni, első Bajnokok Ligája csoportmérkőzés óta partvonalon túlra kényszerült, Mourinho elmondta: "Tisztán láthatod a Manchester United teljesítményét Paul Pogba sérülése előtt és után. Ez ennyire egyszerű."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!