Bailly a bajnokságban javítana

Eric Bailly abban reménykedik, hogy az elkövetkezendő hetek során a világbajnoki selejtezőkön ért kudarcokat felváltja majd a Manchester Unitednél átélt siker.


A védő eltiltás miatt nem játszhatott a Marokkó elleni selejtezőn, melyen Elefántcsontpart kikapott, ami azt eredményezte, hogy Bailly hazája nem lesz ott a jövő évi, oroszországi világbajnokságon.

 

A hátvéd azonban most arra törekszik, hogy energiáját a United sűrű, téli programjába fektesse és segítse csapatát a minél jobb eredmények elérésében.

 

"Nagyon csalódott vagyok" - mondta Eric az MUTV-nek. "Még jobban, ha arra gondolok, hogy a selejtezők elején még a tabella élén álltunk."

 

 

"A végén a hazai vereség nagy kudarc, különösen nekem, mert a lelátóról kellett nézzem azt. Így nagyon nehéz volt nekem, akárcsak a szurkolóknak, valamint a családomnak és barátaimnak. Rendkívül nagy csalódás volt."

 

A 23 éves játékos célja, hogy legyőzze a rossz élményeket és jó eredményekhez segítse a Vörös Ördögöket az elkövetkezendő, zsúfolt időszak alatt.

 

"Mindig tovább kell lépni, hisz nem gondolhatsz arra, hogy az élet csak jó pillanatokból áll. Vannak nehéz helyzetek is, melyekkel szembe kell nézz, hogy erősebbé válj. El kell felejtened ezt és a jövőre kell gondolni!"

 

A United jelenleg nyolc ponttal van lemaradva a Man City-től, míg a Tottenham és a Chelsea közvetlenül a manchesteriek mögött áll. A szorosan egymást követő találkozókon elért eredmények nagyon fontosak lesznek a bajnoki címért folyó harcban.

 

"Természetesen, nagyon fontos számomra ez, akárcsak az, hogy elkerüljön a sérülés, mert nagyon imádok ebben az időszakban játszani, mikor sorra jönnek a mérkőzések. Úgy érzed ilyenkor, tényleg az angol foci közepében vagy és az érzelmek is sokkal fokozottabban jönnek elő."

 

"Szóval remélem, hogy a dolgok jól alakulnak és annyi pontot szerzünk, amennyit csak lehet, mielőtt eljutunk december végéig."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 12. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!