Csapathírek a Brighton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho a MUTV-nek adott exkluzív interjúban árulta el, Phil Jones és Eric Bailly is kihagyni kényszerül a szombati, Brighton Hove & Albion elleni bajnokit.


"Nem bevethetőek" - utalt a portugál szakember belső védőpárosára.

 

"De rendben vagyunk a védelem közepén, mert [Chris] Smalling, [Victor] Lindelöf és [Marcos] Rojo is rendelkezésre áll."

 

Mourinho azt is megerősítette, Zlatan Ibrahimovic minden sorozatot figyelembe véve sorozatban harmadik mérkőzésén is játéklehetőséget fog kapni, miután múlt héten régóta várt visszatérése megtörténhetett a Newcastle elleni győztes bajnokin, majd pályára léphetett hét közben a Basel ellen is, mindkétszer csereként.

 

"Jobban szeretem őt a pályán látni, mint azon kívül" - tette hozzá Mourinho

 

"A pályán ő egy újabb opciót jelent számunkra, méghozzá a minőségi fajtából. Fizikuma és intelligenciája, a mozgása, illetve a játéka miatt."

 

"De időre van szüksége. Mindkét meccsen tudtunk neki 15-20 perc játéklehetőséget biztosítani, de ennél többre van szüksége, úgyhogy remélhetőleg holnap újra játszhat majd."

 

 

Paul Pogba ismételten a kezdőcsapat tagja lesz holnap délután a Brighton ellen az Old Traffordon, bár Mourinho azt megjegyezte, a francia válogatott középpályás egyelőre még nem tud végigjátszani egy mérkőzést.

 

"Paul visszatérése még folyamatban van, amely során egy bizonyos fáradtsági szintet nem szabad hogy elérjen."

 

"Nem játszhat többet 65-70 percnél, mert általában ennél a periódusnál jelenik meg a fáradtság a játékosoknál, és mivel rengeteg mérkőzés vár ránk a közeljövőben, védenünk kell egy számunkra ennyire fontos játékost."

 

A Basel ellen nem érintett játékosok, mint David de Gea, Antonio Valencia, Ashley Young, Juan Mata és Henrikh Mkhitaryan mind visszatérhetnek holnap az újonc ellen.

 

Eközben Rojo pedig térdműtétjét követően sikeresen abszolválta az első 90 perces mérkőzését, mindenfajta tünet nélkül.

 

"Hosszabb ideje edz a csapattal, mint Paul és Zlatan. De abban az időszakban, amikor minden középső védő rendelkezésünkre áll, megvédtük őt. Azzal a céllal, hogy minél jobb erőnléti állapotba kerülhessen, így amikor bevetettük a Bajnokok Ligája mérkőzésen, maximálisan készen állt rá."

 

"Úgyhogy 90 perc meg se kottyant neki, nem jelzett a térde. Magabiztos volt a játéka, megbízható, jó teljesítményt nyújtott. Nagyszerű, hogy újra magunk között tudhatjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 13. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!