Mourinho reakciója a West Brom elleni győzelemre

José Mourinho szerint a Manchester United megérdemelten győzött 2-1-re szombaton a West Bromwich Albion ellen a The Hawthorns-ban.


A Vörös Ördögök sorozatban a harmadik győzelmüket aratták idegenben a Premier League-ben, köszönhetően Romelu Lukaku és Jesse Lingard első félidei góljainak. Ezután Gareth Barry-nek sikerült egy gólosra csökkenteni a hátrányt.

 

Íme a mester nyilatkozatának főbb pontjai a mérkőzés utáni interjúkból...

 

Megérdemelt győzelem


"Úgy gondolom megérdemeltük a győzelmet. Mi voltunk a jobb csapat. Én és a játékosok is tudtuk, hogy a West Brom veszélyes a rögzített szituációkban. Nagyon sokáig irányítottuk a játékot, amire Alan Pardew reagált. Volt néhány esélyünk megölni a játékot, de tudtam, hogy reagálnak rá."

 

Elégedett a teljesítménnyel


"Nagyon jól játszottunk és az utolsó percek nem éreztetik velem az ellenkezőjét, mert ilyen megtörténhet. Játszol egy csapat ellen, akik erősek a rögzített szituációkban, akik otthon vannak és rosszul játszanak, de egy gól visszahozza őket a játékba és visszahozza az érzelmeket illetve a motivációt a szurkolókba is. Szóval ez a reakció szokásos, de elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével és a játékosok erőfeszítéseivel."

 

A kellő három pont


"Úgy gondolom, hogy a játék minőségét az adta, hogy a mérkőzés nagy részében irányítani tudtunk. Tudtuk, hogy a semmiből is gólt szerezhetnek [West Brom]. Tudtuk, hogy a magasság és a rögzített szituációk az erősségeik és van néhány srác náluk, akik nem alacsony játékosok. Tudtuk, hogy megtörténhetett volna, hogy nem nyerünk, de nyugodtak maradtunk és játszottunk tovább. Láthattátok, hogy a kölyök Scott [McTominay] bement a pályára és intelligensen játszott, tartotta a labdát és jó döntéseket hozott, szóval ez kellő három pont a számunkra."

 

A United irányít


"Úgy hiszem kevesebb volt az ambíció a szünetet követően. Az első félidő intenzitása nem volt meg a másodikban. A West Brom hihetetlen erős a levegőben. De a góljuk után újra irányítani tudtuk a mérkőzést. Bevittük a labdát a pálya közepére."

 

 

Elégedett "Vörös Rommal"


"Újra, még a gólt leszámítva is, a teljesítménye pozitív - ő nem kapus és nem is védekező játékos. Egy csatárnak minden percet a pályán tölteni fantasztikus a Premier League-ben."

 

Lukaku ünneplésének hiánya


"Én sem ünnepeltem, de senki sem volt boldogabb, mint én. 15 évvel ezelőtt néztem a gólörömömet. Ahogy érettebb leszel, kontrollálni tudod majd az érzéseidet. Romelu boldog srác volt a West Brom-nál (kölcsönben játszott a 2012/13-as szezonban) - talán így mutatja a szeretetét a klub felé."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!