Smalling megállítaná Vardy-t

A Leicester City csatára, Jamie Vardy önéletrajzi könyvében azt írta, Chris Smalling számít legnehezebb ellenfelének és a United védője szeretné, ha holnapi párharcukból ő jönne ki győztesen.


Jose Mourinho csapata szerdán a Ligakupában csalódást keltő vereséget szenvedett a Bristol City otthonában, így ezen a bajnokin szeretne ismét rálépni a győzelem útjára, ám a Rókák - akik szintén kikaptak a hétközi kupameccsen - veszélyes ellenfélnek számítanak.

 

Vardy a padról állt be és lőtt egyenlítő gólt a ráadás perceiben a Man City elleni meccsen, ezzel továbbra is folytatja eredményességét a topcsapatok ellen. Smalling - aki az angol válogatottból tökéletesen ismeri a 30 éves csatárt - maga is jó formát mutat, 21 egymást követő meccsen szerepelt, amiből 19-szer kezdő volt.

 

"Igen, fenyegetést jelent" - nyilatkozta Chris az MUTV-nek. "Élvezem az összecsapásainkat. Ő olyan valaki, aki rémálom a védő számára, hisz megállás nélkül rohan. Befutásait védőként a legnehezebb lekövetni, de várom már a csatát és remélem, hogy készen állok arra, hogy ne legyen sikerélménye."

 

 

A Leicesternek azonban más minőségi játékosai is vannak, így komoly teszt vár majd a Vörös Ördögökre Karácsony előtt.

 

"Tisztában vagy azzal, mit játszik a Leicester, ismered a kvalitásaikat és a szélsőiket - Demarai Gray a csapatba került, mint ahogyan Riyad Mahrez is formába lendült. Szóval ők azok a játékosok, akiket meg kell állítanunk és amikor nálunk lesz a labda, meg kell győződnünk arról, hogy eljussunk mögéjük."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

Premier League 19. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!