Mivel sokkolta Shaw Tuanzebét?

A Manchester United fiatalja, Axel Tuanzebe az Inside Unitednek adott interjújában visszaemlékezett arra az időre, amikor először edzett a felnőttekkel.


A 20 esztendős játékos - aki csereként állt be a legutóbbi, Everton elleni bajnokin és bízik abban, hogy pénteken, a Derby County elleni FA-kupa mérkőzésen is szerephez jut - elárulta, megdöbbentette őt védőtársa, Luke Shaw.

 

Tuanzebe eddig nyolc alkalommal szerepelt a felnőttek között és arra törekszik, hogy rendszeres helye legyen Jose Mourinho csapatában.

 

"Nem felejted el azt, amikor első alkalommal dolgozol az első csapattal" - mondta Axel. "Én, Marcus Rashford és Devonte Redmond mentünk az edzésre. Az volt életem egyik legnehezebb edzése."

 

 

"Akkoriban az U18-as csapatban játszottam és Paul McGuinness volt a menedzserünk. Azt gondoltuk, eljövünk, megnézzük a nagyokat, de aztán játszottunk az edzésen egy meccset. Az első csapat volt ellenünk. Nagyon kemény, nagyon gyors volt, fizikálisan egy másik szintet jelentett."

 

"Élénken emlékszem Luke Shaw-ra, hihetetlen gyors volt. Megdöbbentett, hogy a közelébe sem tudtam férkőzni. Mint egy golyó, olyan volt, csodálatos. Onnantól kezdve ő egy szintjelző volt számomra abból a szempontból, mennyire éles is valaki. Az edzés után tudtuk, hova kell eljutnunk. Miután megízleltük, milyen is ez, egyre többet és többet akartunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!