Pogba új szerepkört szeretne

A hírek szerint Paul Pogba azt kérte a United edzőjétől, hogy új szerepkörben játszhasson a középpályán.


A francia játékos az utóbbi hetekben nem igazán találja a helyét a középpályán, és többször is lecserélte őt Jose Mourinho, amire korábban nem igazán volt példa.

 

Pogba az elmúlt hetekben nem igazán kapcsolódott be a csapat támadásaiba, és úgy tűnik, hogy Nemanja Matic-csal egy vonalban szerepel. Az említett poszton többet kell a védelembe visszalépnie, a támadásokhoz pedig kevesebbszer csatlakozik. 

 

A 24 éves játékos ezen visszavont szerepkörben lépett pályára a Tottenham és a Newcastle elleni vereség alatt is. 

 

 

Az L'Equipe értesülései szerint Pogba követelte az edzői stábtól, hogy a középpálya bal szélén szerepelhessen, amely az általa legkedveltebb poszt. 

 

Azonban, ha Mourinho eleget tesz a francia játékos kérésének és a csapat átáll 4-3-3-as hadrendbe, akkor valakinek ki kell esnie a támadó szekcióból.

 

Romelu Lukaku helye úgy tűnik, hogy garantált a csapatban, ugyanis az egyetlen igazi ép csatára jelenleg a Vörös Ördögöknek. A januári szerzemény, Alexis Sanchez egy nagy nevű játékos, aki elég szép summát tesz zsebre a csapatnál, tehát az ő helye is valószínűleg biztosítva van.

 

Jesse Lingard az idei szezonban kiváló teljesítményt nyújt, tehát igazságtalan lenne az ő kimaradása, de ez esetben a United két tehetsége, Anthony Martial és Marcus Rashford is kiszorulna a kezdőcsapatból.

 

A United egykori kapitánya, Roy Keane korábban azt nyilatkozta, hogy Pogbának a formájára kéne koncentrálnia, nem arra, hogy milyen poszton játszik.

 

"Ha a középpályán kell játszanod, akkor nem lényeg, hogy hármas vagy kettes rendszerben kell" - mondta Keane az ITV-nek.

 

"A srácnak jobban kell teljesítenie és arra összpontosítani, hogy miről is szól a foci."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!