Conte megbánta Matic eladását

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte szerint "balszerencse", hogy Nemanja Matic most a Manchester United játékosa.


Matic kulcsszerepet vállalt a londoni Kékek előző szezonbeli Premier League bajnoki címének megszerzésében, majd a nyáron 40 millió font ellenében a rivális Unitedhez igazolt.

 

A Chelsea vasárnap már ellenfélként találkozhat majd Maticcsal az Old Traffordon, amely kapcsán Conte elmondta, bánja, hogy a szerb válogatott középpályás távozott Nyugat-Londonból.

 

"Csakis elismerően tudok beszélni erről a játékosról, mert az előző szezonban még a mi színeinkben játszott" - kezdte az olasz szakember.

 

"Szerintem ő volt az egyik kulcsjátékos a bajnoki cím megnyerésében."

 

"Balszerencsére Matic ma már a Manchester Unitedben játszik. A legjobbakat kívánom neki. Vasárnapra nem, de a jövőre tekintettel igen."

 

Matic folyamatos játéklehetőséget kapott a Chelsea előző szezonjában, amelyet jól példáz, hogy a bajnokságban 35 mérkőzésen lépett pályára, emellett pedig FA-kupa döntőbe is segítette csapatát.

 

 

Conte még tavaly nyáron "nagy veszteségként" jellemezte a játékos eladását a bajnokcsapatból, amikor pedig arról kérdezték, hogy miért engedték el egyik legjobbjukat a potenciális bajnoki riválishoz, így felelt:

"A múltban ezt a témát már alaposan kitárgyaltuk."

 

"Nem szeretnék visszamenni az időben és a múltról beszélni, mert szerintem ez már nem fontos és nem is érdekes számunkra."

 

A Sky Sportsnak adott exkluzív interjújában Matic a témához hozzátette:

"Három és fél évet töltöttem el a Chelsea-nél, amely idő alatt a legjobb teljesítményemet próbáltam nyújtani a klub számára. Most már a Manchester Unitednél vagyok, itt játszom és a Unitedben akarok a legjobban játszani."

 

"Mi mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, mert mindegyikünk az ilyen mérkőzéseken akar játszani. Nyílt sisakos küzdelemre számítunk, mert győzni akarunk, ahogyan ők is biztosan, ez pedig nagyon izgalmas és érdekes mérkőzés fog szülni a szurkolók számára."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 28. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!