Bailly: Fontosak nekem a szurkolók

Eric Bailly a Manchester United szurkolóit éltette a Brighton & Hove Albion elleni FA-kupa negyeddöntőt megelőzően, és elmondása szerint csapata pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy átverekedjék magukat a Sirályok testén.


A MUTV-nek nyilatkozva az elefántcsontparti elmondta, nagyra értékeli a Vörös Ördögök szurkolóit, azt követően, hogy 18 hónappal ezelőtti Manchesterbe érkezése óta az egyik nagy kedvencük lett.

 

"Nagy boldogsággal tölt el, amikor azt tapasztalom, hogy a szurkolók pozitívan beszélnek rólam" - kezdte a védő.

 

"Kulcsfontosságú egy futballklubnál, hogy a szurkolókat magad mögött tudd, mert ez azt jelenti, hogy pozitívan teljesítesz."

 

"Amire ehhez szükség van, az nem más, mint hogy feltűrjem a mezem ujját és keményen dolgozzak, illetve hogy minden tőlem telhetőt megtegyek azért, hogy még jobban teljesítsek. Ez nagyon fontos számomra és szeretném továbbra is ezt az utat járni."

 

A Sevilla elleni Bajnokok Ligája búcsú jelentette csalódást követően néhány nehéz napon van túl a manchesteriek legénysége, de sok idejük nem volt a csüggedésre, szombaton ugyanis már a Brightont fogadják az Old Traffordon, Bailly-nak pedig nincsenek illúziói azt illetően, hogy biztos lenne helyük az áprilisi FA-kupa elődöntőben.

 

 

"Ők egy jelenleg jó formában lévő csapat, és olyan játékosokkal rendelkeznek, akik képesek lehetnek problémát okozni számunkra" - tette hozzá a középhátvéd a szombati vendégek kapcsán.

 

"A tény, hogy eljutottak a negyeddöntőig, mutatja, hogy milyen minőséget képviselnek. Fegyelmezettnek és nagyon figyelmesnek kell lennünk ellenük."

 

"Vigyáznunk kell, és nem szabad szem elől tévesztenünk őket egy pillanatra sem, mert mint már tapasztalhattuk, semmit sem adnak majd nekünk ingyen."

 

A Unitedhez igazolása előtt is a sorozat állandó nézőjeként Bailly tisztában van az FA-kupa jelentőségével, és nagyon szeretné közelebb segíteni csapatát ahhoz, hogy három éven belül másodszor is a magasba emelhessék a végső győztesnek járó trófeát a Wembley-ben.

 

"Eléggé közelről követtem már korábban is ennek a kupasorozatnak az eseményeit. Ez most még fontosabbá vált számunkra azáltal, hogy megpróbáljuk helyreállítani a csapatunkon belüli hangulatot és morált."

 

"Tudjuk, hogy mit kell tennünk a célunk, azaz a szombat esti győzelem eléréséért, amellyel bejuthatnánk az elődöntőbe. Ha úgy tudunk játszani, ahogyan arra képesek vagyunk, és az erősségeinket kihangsúlyozva, mindent beleadva tudunk pályára lépni, akkor megszerezhetjük a győzelmet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

FA-kupa negyeddöntő ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!