Pogba ügynöke üzent a Unitednek

A francia középpályás mellőzése miatt Mino Raiola néhány megjegyzést tett a csapat felé.


Jose Mourinho korábban elárulta, hogy viszonylag olcsón szerezte meg Paul Pogbát a Juventus csapatától - annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem igazán felhőtlen a viszony kettejük között.

 

A francia játékos 2016-ban rekord igazolásnak számított, miután a Manchester United 89 millió fontot fizetett érte az olasz csapatnak.

 

Azonban a jövője egyre bizonytalanabbnak tűnik a Vörös Ördögöknél, ugyanis az utóbbi időben rendre mellőzi őt Mourinho.

 

A portugál menedzser nyáron állítólag vérfrissítést szeretne a Unitednél, Pogbának pedig bizonyítania kell, hogy van helye a csapatban.

 

A játékos menedzsere azonban elmondta, hogy két évvel ezelőtt egy remek alku után került kliense az Old Traffordra - hiszen Pogba döntötte el, hogy mindenáron a Unitedet választja.

 

 

"Úgy gondolom, hogy a Unitednek 200 millió eurót kellett volna fizetnie érte" - mondta Raiola a holland Quote magazinnak.

 

"Pogba elég olcsó volt, mivel a Juventusnál lévő szerződésében az szerepelt, hogy ő dönthetett a saját sorsáról, nem a klub."

 

"A játékosok általában ellenőrzés alatt állnak ilyen téren."

 

"Ő dönthetett volna úgy is, hogy a Real Madridhoz igazol 200 millió euróért, de a Manchesternek Unitednek sikerült megszereznie őt 100 millióért."

 

Raiola egyik kliense, Henrikh Mkhitaryan már távozott a csapatból, ugyanis több játéklehetőséget szeretett volna, melyet a 18 hónapos Unitedben töltött időszaka alatt nem igazán kapott meg. Mourinhónak tehát ideje megbékélnie a játékossal, ha nem szeretné, hogy Pogba és az ügynöke is a nyár folyamán más lehetőségek után nézzenek.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!