Pogba: A City ünneplése későbbre tolódik

Paul Pogba elmondása szerint jobban örül annak, hogy nem a derbi napján ünnepelhette bajnoki címét a Manchester City, a két gólja csak a ráadás.


A francia középpályás lett a meccs embere a klub hivatalos Twitterén kiírt szavazáson, megszerezve a voksok 79%-át, megelőzve Alexis Sanchezt (15%) és Ander Herrerát (6%), akik egyébként gólpasszokkal segítették őt is, valamint a harmadik gólt szerző Chris Smallingot.

 

"Nyilván jó érzés két gólt szerezni, de még jobb érzés győzni a City ellen, nem hagyni, hogy nyerjenek ma ellenünk saját stadionjukban" - mondta Pogba az MUTV-nek.

 

"Nagyon örülök, de van egy oldalam, ami csalódott, mert ha az egész szezonban úgy játszottunk volna, mint most a második félidőben, akkor a City-vel harcolhatnánk a trófeáért, vagy talán még előttük is lennénk."

 

"De ilyen a foci. Ezt kell folytatni, tanulni kell továbbra is. Ma nagyon boldog vagyok."

 

 

A lefújást követően Pogba nagy ünneplésbe kezdett, megmutatva, hogy számára is annyit jelent a Man City elleni siker, mint az Etihadba kilátogató szenvedélyes szurkolóknak.

 

"Eljöttek a Man City stadionjába, hogy támogassanak bennünket és nem akarták, hogy elveszítsük ezt a meccset" - folytatta a középpályás. "Mi sem akartuk elveszíteni és végül megnyertük magunkért valamint az összes szurkolónkért."

 

Pogba az MUTV-nek elárulta azt is, mik a célok a szezon hátralévő részére, és hogy javulni tudjanak a következő idényre.

 

"A második helyre kell gondolnunk, valamint az FA-kupa is jön."

 

"Pontosan, mindig így van. Azért játszunk, hogy jobbak legyünk, mint az előző szezonban és ne tegyünk olyan hibákat, mint előtte."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!