Bailly felkészült a helyéért való harcra

Eric Bailly készen áll arra, hogy megharcoljon a Manchester United védelmének tengelyében való szerepléséért, amikor a Vörös Ördögök ma este a Bournemouth együtteséhez látogatnak.


Az elefántcsontparti bekk nem volt a keret tagja a vasárnapi sokkoló, West Brom ellen 1-0-ra elveszített hazai bajnokin, azt követően, hogy a manchesteri derbin aratott győzelemből vastagon kivette a részét, de elismeri, hogy José Mourinhonak kemény döntéseket kell meghoznia a középhátvéd poszt betöltését illetően, mivel ott jelenleg mindenki hadra fogható.

 

Marcos Rojo és Phil Jones már szintén ott van a védelem tengelyébe ácsingózók között, miután a hétvégén már leülhetett a kispadra, míg a Baggies ellen a Victor Lindelöf és Chris Smalling alkotta páros lépett pályára. 

 

"Ez variációs lehetőséget biztosít a menedzser számára" - kezdte Bailly a MUTV-nek.

 

"Jó olyan helyzetben lenni, amikor a védelem minden tagja egészséges és bevethető. Ez jó lehetőségekkel kecsegtet számunkra a hátralévő mérkőzésekre. Reményeim szerint egységes tud maradni a védelmünk, ahogyan a többi csapatrészünk is, és néhány kapott gól nélküli mérkőzéssel tudjuk lezárni ezt a szezont."

 

"Velem minden rendben. Volt néhány nehéz pillanatom a múltbeli sérülésem okán, de mostanra teljesen felépültem. Jobb erőnléti állapotban tértem vissza és remélhetőleg minden olyan játéklehetőséggel élni tudok majd, amely mostantól adódik számomra."

 

 

Bailly az előző szezon nyitófordulójában éppen a Vitality Stadiumban, a Bournemouth ellen debütált a Premier League-ben, amely mérkőzést nem csak megnyerték a Vörös Ördögök 3-1-re, de őt még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották.

 

"Ezek igazán nagyszerű emlékek számomra, tisztán emlékszem is azokra a pillanatokra, de most már más időszakot élünk" - tette hozzá.

 

"A csapat jó formának örvend és a megfelelő irányba fejlődik. Remélhetőleg három ponttal tudunk majd távozni a Bournemouth-ba látogatásukról."

 

"Igazán csalódást keltő, hogy egy olyan nagy erőfeszítést követően, amelyet a City legyőzéséért tettünk, kikapunk a bajnokság utolsó helyezettjétől. Igen, ez mindannyiunk számára hatalmas csalódás. Most az a dolgunk, hogy ezt magunk mögött hagyjuk, felejtsük el és csak az előttünk álló nagy mérkőzésekre koncentráljunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 35. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!