Matic szerezte a szezon gólját

A szurkolók szavazatai alapján Nemanja Matic kapta a szezon találatának járó díjat a Crystal Palace-nak lőtt góljáért.


A szerb játékosról tudni lehet, hogy távolról jól lő, ez a Selhurst Parkban bebizonyosodott. A középpályás ballal célozta be a kaput 23 méterről, a labda pedig megállíthatatlanul jutott túl Wayne Hennessey kapuson. Ezzel a góllal nyert a csapat, mely 2-0-s hátrányból állt fel Chris Smalling és Romelu Lukaku góljaival döntetlenre, ami után a ráadásban jött Matic gólja.

 

"Örülök" - nyilatkozta Matic az MUTV-nek a díj átvétele után. "Ez egy újabb trófea az apró kollekciómban; a gyerekeim is nagyon boldogok lesznek."

 

"Szép gól volt, akárcsak a gólpassz Paultól [Pogba]. Nagyon fontos találkozó volt számunkra az a márciusi és persze nagyon-nagyon boldog voltam."

 

 

Egy gól, mely sokáig élni fog az emlékezetekben, Matic első gólja volt manchesteri színekben és március hónap legszebb találatának választották, minden bizonnyal méltó a szezon legszebb gólja címre.

 

Mikor arról kérdezték Nemanját, hányszor nézte vissza azokat a pillanatokat, Matic így felelt: "Talán 300 alkalommal, a fiam miatt persze! Talán tízszer néztem meg és amikor haza értem, a fiam nagyon boldog volt és meg kellett nézzem vele, mint minden további napon."

 

Ez a szenzációs gól egyike volt a 10 jelöltnek és megelőzve olyan találatokat, mint például Antonio Valencia gólja az Everton ellen, Ashley Young szabadrúgása a Watfordnak, vagy épp Jesse Lingard gyönyörű pörgetése a Burnley ellen.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!