Pogba szívesen lenne csapatkapitány

Az idény végén visszavonuló Michael Carrick szerepét szívesen átvenné a francia középpályás.


A francia játékos szerint büszkeség lenne hordani a csapatkapitányi karszalagot, valamint úgy gondolja, hogy az első szezonjához képest idén jobb teljesítményt nyújtott a Vörös Ördögök színeiben.

 

A 25 éves középpályást választották április hónap legjobb United játékosának, miután a Manchester City és az Arsenal ellen is betalált, valamint kulcsszerepe volt abban, hogy a csapat a Tottenhamet le tudta győzni az FA-kupa elődöntőjében.

 

Pogba az idei szezonban két hónapot kénytelen volt kihagyni sérülés miatt, és a csapathoz érkezett Alexis Sanchez, akivel úgy tűnik, hogy remek párost alkotnak.

 

Annak ellenére, hogy a szezon elején Pogbának kisebb problémái voltak a csapat körül, úgy érzi, hogy jobb szezont futott, mint a 2016-17-es idényben.

 

 

"Volt egy komolyabb sérülésem és elég sok meccset ki kellett hagynom, viszont most sokkal jobban érzem magam" - nyilatkozta Pogba a Premier League Productions-nak. "A gólpasszok tekintetében is fejlődtem. Már nem lövök olyan sok kapufát, mint az elmúlt szezonban, ezért boldog vagyok. Annak is nagyon örülök, hogy néhány gólban is szerepet vállaltam."

 

A francia játékos kétszer is betalált a Basel ellen a BL csoportkörben, ráadásul a Burnley, a Southampton, az Everton és a Derby ellen is eredményes volt. Mourinho a következő szezonra egy állandó csapatkapitányt kell, hogy kinevezzem Carrick helyére, és Pogba úgy érzi, hogy a menedzser bízik benne.

 

"Jó érzés, amikor az edző hisz benned és a többi játékosban. Nagy megtiszteltetés volt viselni néhány alkalommal a kapitányi karszalagot a United mezében az Old Trafford közönsége előtt. Amikor a klub akadémiáján voltam az volt az álmom, hogy egyszer az első csapatban szerepelhessek, és most megadatott."

 

"Tehát nagyon büszke vagyok."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!