Matic: Tapasztalt játékosokat kell igazolnunk

Nemanja Matic úgy véli, a Manchester Unitednek több, tapasztalt játékost kellene igazolnia a nyári időszakban, hogy a következő szezonban trófeákért tudjon harcolni.


A United szombaton 1-0 arányú vereséget szenvedett az FA-kupa döntőjében a Chelsea-től, ami azt jelentette, hogy a Vörös Ördögök serleg nélkül zárták a 2017-18-as szezont annak ellenére, hogy az előző nyáron 170 millió fontot költöttek el, januárban pedig Alexis Sanchezt is megszerezték egy csereüzlet keretében.

 

A szerb középpályás azonban úgy gondolja, további pénzügyi támogatást kell nyújtani Jose Mourinhónak, ha a klub versenyben akar lenni a hazai és az európai porondon a következő szezonban.

 

"Úgy gondolom, szükségünk van olyan játékosokra, akik már tapasztalattal rendelkeznek, hogy minél több kvalitással bírjon a csapatunk" - nyilatkozta Matic a szombati vereség után.

 

 

"Ezután küzdhetünk a bajnoki címért és a BL-ért is. Szerintem javultunk. Mint tudod, tavaly hatodik lett a United. Előtte ötödik."

 

"Úgyhogy fejlődtünk, hisz második helyen zártunk. Az egyetlen csapat, amely jobb volt nálunk ebben az évben, az a Man City volt. Csodás focit játszottak. De mi második helyen végeztünk, jövőre ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, ami a legfontosabb dolog."

 

"Ahogy láttad a meccsen, próbálunk játszani - jó focit játszottunk - de a Chelsea-nek van néhány olyan játékosa, akik minden hibát megbüntetnek, mint Hazard is tette, szóval meg kell lássuk, hol javulhatunk és jövőre megpróbálunk nyerni néhány trófeát."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!