Hírek Martial jövőjével kapcsolatban

A legfrissebb értesülések szerint Anthony Martial idén nyáron maradni fog a Vörös Ördögök csapatában.


A Manchester Evening News hírei szerint Jose Mourinho terveiben még mindig szerepel a 22 éves játékos, aki nem kérte a klubtól, hogy engedjék el őt. Mourinho elárulta, hogy a United hierarchiájában csak akkor kerül egy játékos eladásra, ha maga a játékos kéri személyesen.

 

Martiallal kapcsolatban az utóbbi időben fellendültek a pletykák, hiszen az utóbbi időben rendre a kispadon kapott csak helyet. A hírek szerint a United a Fulham 18 éves szélsőjét, Ryan Sessegnont nézte ki magának, azonban csak akkor szerettek volna lépést is tenni a leigazolása felé, ha a londoni csapat nem jutott volna fel a Premier League-be. A tinédzser szélős 16 gólt szerzett az elmúlt szezonban, viszont minden bizonnyal egy évet még biztosan marad a Fulhamnél.

 

 

A Vörös Ördögöknek jelenleg három balszélsőjük is van Martial, Rashford és Sanchez személyében, tehát a nyáron nem kívánnak eladni senkit erről az oldalról, viszont a támadósor jobb felére még keresi a megfelelő embereket Mourinho. Állítólag Willian és Bale a két nagy célpont, akikért ajánlatot is tehet a manchesteri klub, mivel mindkét játékos elérhető lesz a nyáron.

 

Willian ügynöke korábban már tárgyalásokat folytatott a United vezetőségével, valamint Bale is minden bizonnyal távozik a Real Madrid csapatától, ugyanis rendszeres játéklehetőséget szeretne kapni.

 

Martial formája Sanchez januári érkezésével lefelé ívelt, hisz január óta gólt sem tudott szerezni. A jelenlegi formája miatt pedig kikerült az idei vb francia csapatából.

 

A francia szélső minden bizonnyal július 15-én ott lesz a Vörös Ördögök felkészülési túráján az Egyesült Államokban, miután kénytelen kihagyni az idei vb-t. A csapat tagja lesz Sanchez is, hisz Chile sem kvalifikálta magát a tornára.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!