Az Old Traffordra mehetnek a barlangból kimentett gyerekek

A Manchester United meghívta annak a focicsapatnak a tagjait, akik heteken keresztül egy barlangban voltak elzárva a külvilágtól Thaiföldön.


A thaiföldi haditengerészet megerősítette, hogy a búvárok hősies erőfeszítéseinek köszönhetően kedd délutánra minden, a barlangban rekedt gyereket, valamint edzőjüket is sikerült élve kimenteni.

 

A 11 és 16 év közötti srácok és a 25 éves edző a Vaddisznók nevű focicsapat tagjai, akik több mint két hete rekedtek egy barlangban, miután a hirtelen leeső hatalmas mennyiségű esőtől a víz elzárta a kiutat előlük.

 

A FIFA meghívta őket a vasárnapi, világbajnoki döntőre, ám az orvosok elmondták, legalább egy hétig mindenkinek a kórházban kell maradnia, hogy megfigyelés alatt tudják tartani őket.

 

 

Ám a Manchester Unitedtől is meghívást kaptak, aminek minden bizonnyal sikerül eleget tenni.

 

"Az MUFC megkönnyebbült, miután kiderült, hogy a 12 labdarúgó és edzőjük, akik barlangban rekedtek, immár biztonságban vannak" - szólt a klub által kiadott közlemény.

 

"Gondolataink és imáink velük voltak. Szeretnénk üdvözölni a Vaddisznók focicsapat tagjait és mentésben részt vett embereket az Old Traffordon az elkövetkezendő szezon során."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!