Matic műtéten esett át

Jose Mourinho megerősítette, Nemanja Matic kihagyni kényszerül a szezon elejét a világbajnokságon elszenvedett sérülése miatt.


A 29 éves középpályás három mérkőzést játszott Oroszországban, majd miután Szerbia kiesett a tornáról, Nemanja hosszabb szabadságot kapott, hogy pihenni tudjon.

 

Ennek következtében július 22-én csatlakozott csak az Amerikában állomásozó csapathoz, majd két nappal később edzett először, de nem vett részt az AC Milan elleni 1-1-es meccsen.

 

A Liverpool ellen elszenvedett 4-1-es vereség után Mourinho megerősítette, Matic elhagyta az amerikai túrát, mert műteni kellett őt.

 

"Matic a világbajnokságról, majd pihenőről érkezett közvetlenül műtétre, mert valami történt a tornán. Megműtötték. Ami miatt kihagyja a szezon elejét. Sérülten érkezett a világbajnokságról, és a pihenésre szánt idő nem volt elég ahhoz, hogy megoldódjon a probléma" - nyilatkozta a menedzser.

 

 

"Nem tudom, mennyi időre dőlt ki."

 

További aggodalomra ad okot, hogy Chris Smalling annak ellenére sem játszott a Pool ellen, hogy a kezdőcsapatba ő lett nevezve. A védő a mérkőzés előtti bemelegítésre még kiment, de a találkozón már Eric Bailly játszott helyette, aki mellett Axel Tuanzebe és Tim Fosu-Mensah szerepelt a három belső védő poszton.

 

A United nyári túrája kedden véget ér, akkor Miamiben még a Real Madriddal játszik egy meccset a gárda. Utána augusztus 5-én még a Bayern München otthonában is fellép az egyesület, majd 10-én jön a Premier League rajtja a Leicester City ellen.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!