A United pénzbírsággal büntetheti Martialt

A francia játékos nemrég visszautazott Párizsba a gyermeke születésére, azonban még mindig nem tért vissza az Egyesült Államokba.


Jose Mourinho néhány napja megerősítette, hogy Anthony Martial családi okok miatt utazott vissza Európába, viszont azóta már vissza kellett volna térnie a csapathoz, hogy folytathassa a felkészülést a következő idényre.

 

Martial visszatérésére még a Real Madrid elleni meccs előtt számolt a klub, viszont nem jelent meg Los Angeles-ben. A klub a ma reggel repült haza Miamiból, viszont kérdéses, hogy a játékos visszatér e a Carrington edzőközpontba.

 

 

A hírek szerint a francia játékos nyolc napot hagyott ki a felkészülési túrából, a jelenlegi fizetése pedig heti 90 ezer font. Az információk szerint a klub 180 ezer fonttal fogja büntetni a játékost amiért nem tért vissza az Egyesült Államokba.

 

A Real Madrid elleni mérkőzés után a portugál menedzser kifejezte örömét a csapatszellemmel kapcsolatban, viszont nem tudja, hogy Martial vissza fog e térni a csapathoz valamikor.

 

A 22 éves támadó már korábban kijelentette, hogy a nyár folyamán mindenképp el szeretné hagyni a csapatot, ráadásul teljesen megromlott a viszonya az edzői stábbal, főként Mourinhóval.

 

UPDATE

Anthony Martial

"Köszönöm mindenkinek a támogatást. Kisfiam, Swan rendben van, de az édesanyjánál nem volt ilyen egyszerű a helyzet. Hála Istennek azonban most már jól van. Sajnálom, de nekem mindig a családom lesz az első helyen... Holnap visszatérek Manchesterbe"


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!