Mourinho: Nincs zavar az erőben

José Mourinho kijelentette, nincs nyugtalanság a Manchester Unitednél azt követően, hogy a klub egyetlen játékost se tudott szerződtetni a nyári átigazolási időszak utolsó napján.


A United néhány órával a transzferablak zárulta előtt sikertelen ajánlatot tett az Atletico Madridnak Diego Godinért, emellett pedig a sajtóban sokat emlegetett nevek, így Harry Maguire, Toby Alderweireld, Jerome Boateng és Yerry Mina se írtak alá az Old Traffordon.

 

Mourinho csütörtöki sajtótájékoztatóján nem igazán tudta leplezni csalódottságát a klub átigazolások terén mutatott gyenge teljesítménye okán, azt azonban kijelentette, hogy játékoskerete egységes az új szezon kezdetén.

 

Amikor arról kérdezték, vannak-e valamilyen eszközök a kezében, hogy az igazolások elmaradásával is versenyképes tudjon maradni csapata, Mourinho így felelt:

"Megvannak a játékosaim, akiket kedvelek és akikkel szeretek együtt dolgozni."

 

"Ha egy hazugságot ezerszer megismételnek, az akkor is az marad, és bár az emberek érzete az lesz, hogy igaz, attól még továbbra is hazugság."

 

"Úgyhogy ha ezerszer elmondják, hogy nem jó a kapcsolatom a játékosokkal, attól az még egy hazugság, hiába ismétlik el ezerszer."

 

"De megismétlem, ettől még az emberek másként érzékelhetik, viszont én szeretem a játékosaimat és az egész társaságot. Élveztem az előző szezont, a harcot, hogy ott végezzünk, ahol végül sikerült, és hogy az elmúlt öt-hat év legjobb bajnoki pozícióját értük el."

 

"Ezt a szezont is élvezni fogom. Megismétlem, tudom, hogy mik azok a szavak, amiket ki akarnak velem mondatni és mik azok, amiket nem. Sok múlik a körítésen, de számomra nem jönnek könnyen bizonyos szavak."

 

"Azt gondolom, hogy november végére vagy decemberre már nem lesz szükségük szavakra - addigra már láthatják, hogy mely csapatok esélyesek a Premier League megnyerésére. Jelen pillanatban a szavak nem fontosak."

 

"Futballozzunk és akkor november végére, decemberre már nem a szavak beszélnek csak. Majd meglátják kik az esélyesek."

 

Bár az országos átigazolási piac bezárult, az európai klubok többségének még augusztus 31-ig van ideje az üzletek megkötésére.

 

 

A hónap elején a Sky Italia információi szerint a United visszautasított Paul Pogbáért egy 45 millió font plusz Andre Gomes és Yerry Mina játékjogát tartalmazó ajánlatot a Barcelonától. A Sky Sports értesülései alapján Pogba nem tett semmilyen fizetésemelési kikötést, hogy az Old Traffordon maradjon, Mourinho pedig kijelentette, a francia középpályás teljesen elkötelezett a Vörös Ördögök felé.

 

"Hogy én mit vettem észre? Hétfőn megérkezett, boldog, büszke és dolgozni akar" - tette hozzá a portugál Pogbáról.

 

"Hétfőn, kedden és szerdán is lenyűgözően dolgozott, és ő egyike azon játékosoknak, akikkel beszélnem kell, hogy megtudjam, miként érzi magát fizikálisan és mentálisan."

 

"De ugyanezt a beszélgetést kell lefolytatnom (Ashley) Young, (Marouane) Fellaini, és (Jesse) Lingard társaságában is. Tudnom kell, hogy vannak-e olyan állapotban fizikálisan és mentálisan, hogy a segítségünkre tudnak lenni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!