Matic elfogadja a játékvezető döntését

A Manchester United középpályása, Nemanja Matic elfogadta, hogy piros lapot kapott a Watford elleni, 2-1-re megnyert bajnoki végén.


Bár a szerb játékos csalódott volt, amiért második lapját is megkapta, elárulta, az egy mérkőzésre szóló eltiltását arra fogja használni, hogy pihenjen a Vörös Ördögök előtt álló sűrű programot megelőzően.

 

Matic a meccs utolsó perceiben kapott piros lapot, ami után jött az a szabadrúgás, mely végén David De Gea hatalmas védéssel gátolta meg a Watford pontszerzését.

 

"Úgy vélem, az első sárga lap az tiszta sárga lap volt" - nyilatkozta Matic szombat este. "A másodiknál nem vagyok biztos abban, hogy szabálytalan voltam, de ha mégis, nem vagyok biztos abban, hogy sárgát ért. De oké, elfogadom a játékvezető döntését, és lesz egy meccses pihenőm."

 

Jose Mourinho a kiállítás ellenére is örömmel fogadta Nemanja teljesítményét, amikor átölelte a pályáról lesétáló játékosát. Matic azonban viccelődve elmondta, majd a hétfői edzésen kiderül Mourinho reakciója.

 

Amikor arról kérdezték, a menedzser mit mondott a remek első félidei produkció után a szünetben, Matic így felelt: "Azt mondta, koncentrálnunk kell és nem engedhetjük meg, hogy helyzeteket teremtsenek, mert ha betalálnak, bajban vagyunk."

 

"Tudtuk ezt, de remek kvalitásokkal bírnak és nagy önbizalommal rendelkeznek, hiszen megnyerték az első négy meccsüket. Gólt lőttek, aztán nagyon nehéz dolgunk lett. Volt néhány kontránk ahhoz, hogy lezárjuk a találkozót, de nem találtunk be."

 

 

A United második gólját Chris Smalling szerezte, Matic pedig úgy véli, a Vörös Ördögök középső védője mindig veszélyt jelent az ellenfelek számára. "Chris nagyszerű. Mint látható, tizenhatoson belül mindig veszélyes. Tavaly is több, nagyon fontos gólt szerzett nekünk."

 

"Jól játszottunk, de a Premier League-ben mindig nehéz" - folytatta a szerb. "Nehézzé válhat, amikor 2-0-ra vezetsz, majd helyzeteket alakít ki az ellenfél. Problémákat okoztak nekünk és ha nem lövöd meg a harmadikat, ez történhet, de a végén csak a három pont a lényeg. Örülünk a három pontnak, reméljük ezt folytatjuk."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!