Matic visszatért a válogatottól

Nemanja Matic visszatért a Manchester Unitedhez, miután sérülés miatt kénytelen volt elhagyni a szerb nemzeti csapatot, ezáltal biztosan nem játszik Montenegró és Románia ellen az UEFA Nemzetek Ligája sorozatban.


A 30 éves középpályás eddig nyolcszor lépett pályára a szezon során manchesteri színekben, legutóbb épp a Newcastle elleni, 0-2-ről 3-2-re megnyert bajnokin szerepelt.

 

Nem sokkal a győzelem után Matic a válogatottjához utazott, ám mostanra visszatért az AON Training Complex-be, hogy a klub irányítása alatt fejezze be rehabilitációját.

 

 

Még nem tudni, hogy a Chelsea elleni bajnokin bevethető állapotban lesz-e Matic, aki két időszakot is eltöltött a Stamford Bridge-en Jose Mourinho irányítása alatt.

 

Matic sérülése nem az első ilyen hír, hiszen nem sokkal előtte az angol szövetség jelentette be, hogy Luke Shaw sérülés miatt elhagyja a Háromoroszlánosok edzőtáborát.

 

A bekk remélte, hogy játszhat a horvátok és a spanyolok elleni UEFA Nemzetek Ligája összecsapásokon, ám immár felépülésével foglalkozik Manchesterben.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!