Matic: Egységes az öltöző

Nemanja Matic visszautasítja azokat az állításokat, miszerint megosztott lenne a Manchester United öltözője, szerinte ugyanis "egységes" a klub a hétvégi Manchester City elleni városi derbi előtt.


Számos olyan találgatás látott napvilágot az utóbbi hónapokban, miszerint elégedetlenség ütötte fel fejét a Vörös Ördögök háza táján, és a játékoskeret tagjai illetve José Mourinho között szakadás történt.

 

Azonban Matic mindezt cáfolja, elmondása szerint a keret ugyanis összetartó és keményen dolgozik azért, hogy megfordítsák szerencséjüket a Premier League-ben.

 

"Mi mindannyian egy egységet alkotunk" - kezdte a 30 éves középpályás.

 

"Együtt nyerünk és együtt veszítünk."

 

"Nem igaz az, amit a médiában írnak. Keményen dolgozunk, és folytatni fogjuk a megkezdett utunkat."

 

"A Manchester United neve kötelez minket arra, hogy profik legyünk és megpróbáljunk a jelenlegi helyzetünkön a lehető leggyorsabban változtatni, mi pedig pontosan ezen dolgozunk most."

 

Matic szintén támogatásáról biztosította Mourinhot, aki igen nehéz hónapokon ment át a Vörös Ördögök menedzserként az elmúlt időszakban.

 

 

A gyenge szezonrajt folyományaként a Manchester United továbbra sem tudta beverekedni magát a Premier League legjobb négy csapata közé a bajnoki tabellán, azonban sorozatban veretlenül megvívott négy legutóbbi mérkőzésükkel enyhíteni tudta a csapat a portugálra nehezedő nyomást.

 

Matic, aki a Chelsea-nél már korábban is dolgozott együtt az 55 éves szakemberrel, szerint a Premier League sokkal érdekesebb bajnokság, amikor Mourinho is részese.

 

"Ő egy nagyszerű személyiség" - tette hozzá.

 

"Egy teljesen más ember, amikor a munkán és a pályán kívül találkozol vele."

 

"Hatalmas nyomás nehezedik a vállaira, és mindenki csak a győzelmet tartja elfogadhatónak tőle. Ha nem nyerünk, mindenki az ő reakcióira kíváncsi. Imád győzni, és ha nem sikerül ezt elérnünk, akkor mindig azon vagyunk, hogy elbújjunk a szeme elől az edzőpályán."

 

"Boldog, amikor nyerünk, de mint minden menedzser, a vereségek után azt akarja, hogy jobban teljesítsünk. Mindig azon dolgozik, hogy a leghamarabb visszataláljunk a győztes útra."

 

"Egy dolog biztos: mióta a Premier League-ben dolgozik, a bajnokság nagyon sokat változott. A Premier League sokkal érdekesebbé vált vele a fedélzeten."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!