Jones: A Spurs meccs lesz az igazi erőpróba

Phil Jones hiszi, a Tottenham elleni vasárnapi bajnoki beárazza a Manchester United utóbbi időszakbeli feltámadását.


A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi öt mérkőzésükön győzni tudtak, ez pedig egybevág Ole Gunnar Solskjaer megbízott menedzserként való érkezésével, aki José Mourinhot váltotta ideiglenesen a klub kispadján.

 

A Spurs, amely jelenleg harmadik a Premier League tabelláján, vasárnap valószínűleg eddigi legnehezebb erőpróbája elé állítja majd a manchesterieket.

 

"Jó erőfelmérő lesz számunkra a Spurs meccs. Jó formában és lendületben vagyunk. Stabilizálni tudtuk a helyzetünket egy kicsit" - kezdte Jones.

 

"Még nem tettünk semmit, még nem értünk el semmit, de folytatnunk kell a mostani utunkat."

 

"A Spurs valószínűleg indikátorként szolgálhat számunkra azt illetően, hogy hol tartunk, de emellett egy olyan mérkőzés is lesz majd ellenük, amelyet meg kell nyernünk."

 

"Ők is jó formában vannak, jól szerepelnek, éppen ezért tartalmas hétre van szükségünk most, ahol magas fokú edzésmunkát kell végeznünk, hogy felkészüljünk a nehéz összecsapásra. Remélhetőleg a lendületünkkel sikerül győznünk ezen a meccsen."

 

 

Az éppen a téli, dubai edzőtáborában készülő United jelenleg hat pontos távolságra követi a negyedik, már Bajnokok Ligája indulást érő helyen álló Chelsea-t azt követően, hogy sorozatban legyőzték a Cardiff, a Huddersfield, a Bournemouth és a Newcastle együtteseit.

 

Egyértelmű, hogy a csapat célja nem lehet más, mint hogy a következő szezonra is kivívják a legrangosabb európai kupasorozatban való szereplés jogát, de Jones még nem akar ennyire előre tekinteni.

 

"Természetesen ott kell lennünk a Bajnokok Ligájában a következő szezonban is és ez is a célunk, de még semmit sem tettünk. Tudom, hogy ez egy klisé, de mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk" - tette hozzá a 26 éves bekk.

 

"Nem igazán akarok még a top négyre, a Bajnokok Ligájára meg az FA-kupára gondolni. Lépésről-lépésre haladunk. A Tottenham ellen kemény összecsapásra van kilátás és szeretnénk meglátni, hogy hol tartunk a velük való megmérkőzést követően."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham - Manchester United

Premier League 22. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!